EN

Kniha vtipů v angličtině

Andrea Jandejsková, Christopher Barickman


S knihou anglických vtipů se pobavíte i naučíte!
Chcete proniknout hlouběji do mentality anglicky mluvících národů? Nabídneme vám pestrý studijní materiál. Seznámíte se s tradičními skotskými, irskými i americkými vtipy, vtipy v těžké básnické formě Limerik, hravými dětskými vtipy, ale i např. vtipy o blondýnkách. Bývá pravidlem, že v národní studnici nemohou chybět vtipy lechtivé ba vulgární. Každý džouk doplňuje trefná ilustrace, minislovníček i gramatický výklad.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025121115
Datum vydání 13.12.2009
Věk od 15
Formát 170x120 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,16
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zdá se vám, že většina anglických učebnic je suchopárná? Rádi byste jazyk vstřebali zábavnou formou? A navíc pronikli hlouběji do mentality nejen Angličanů, Američanů, ale i Irů či Skotů?

Traduje se, že o národu a jeho zvycích, silných i slabých stránkách, vztazích se sousedy prozradí vtipy snad nejvíce. Inu, není divu! Jsme z masa a kostí a abychom vyrovnali strasti našeho nedokonalého pozemského života, zlehčit situaci prostě musíme.

No a proto lze vtipkovat o všem. Když nám do nakladatelství autoři Christopher Barickman a Andrea Jandejsková zaslali text knihy, některé vtipy nám připadaly řádně peprné, ba až tvrdší. Zvážili jsme však, že vypovídají o charakteru národů nebo alespoň národních sociálních skupin. A máme-li poznat jejich mentalitu, potom v ryzí podobě. V knize jsme proto dali prostor i humoru drsnějšímu. Zkrátka, život není vždy jen růžové peříčko.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM