EN

Cvičebnice ruštiny

gramatika, konverzace, slovní zásoba

Julie Bezděková, Mariya Kaguševa


I s malou cvičebnicí je možné dojít daleko!
Malá cvičebnice bude vhodnou pomůckou pro všechny, kteří se učí rusky. Umožní zopakovat nebo procvičit nejdůležitější gramatické jevy, rozšířit slovní zásobu, ovládnout užitečné obraty, používané při běžné komunikaci. Není třeba se při tom obracet k jiným příručkám nebo gramatikám: všechna podstatná pravidla ruské mluvnice, a také základní okruhy ruské slovní zásoby najdete ve stručných a přehledných infoboxech.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788025118351
Datum vydání 16.01.2008
Věk od 15
Formát 105x155 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,16
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Malá cvičebnice bude vhodnou pomůckou pro všechny, kteří se učí rusky. Umožní zopakovat nebo procvičit nejdůležitější gramatické jevy, rozšířit slovní zásobu, ovládnout užitečné obraty, používané při běžné komunikaci. Není třeba se při tom obracet k jiným příručkám nebo gramatikám: všechna podstatná pravidla ruské mluvnice a také základní okruhy ruské slovní zásoby najdete ve stručných a přehledných infoboxech.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Julie Bezděková

Julie Bezděková

Narodila se v Rusku, kde absolvovala vysokou školu a obhájila doktorát z oblasti jazykovědy. Pak ji životní cesta přivedla do Česka, kde už několik let bydlí se svou rodinou a věnuje se redaktorské a autorské činnosti. Kromě učebnic a příruček pro výuku ruštiny ráda vymýšlí zábavné knihy pro děti, a to i pro ty nejmenší.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM