EN

English all around

Kurz angličtiny pro samouky

Alena Kuzmová


Nový kurz angliičtiny pro samouky kazdého věku!
Nová učebnice je určena pro všechny začátečníky. Každá z 20 lekcí obsahuje texty a rozhovory zaměřené k určitému tématu a je doplněna výkladem gramatiky a řadou cvičení, včetně poslechových. Po 5 lekcích je vždy zařazeno opakovaní, kde si mohou studenti ověřit stupeň získaných vědomostí. Vhodným doplněním je publikace English All Around. Soubor poslechových cvičebních textů pro samouky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 352
EAN 9788025116357
Datum vydání 07.08.2008
Věk od 15
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 1,04
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Nová učebnice angličtiny je určena především lidem, kteří chtějí získat znalosti jazyka formou samostudia. Jejím cílem je naučit začínající studenty potřebné gramatice a slovní zásobě, aby byli schopni komunikovat s cizincem v běžných situacích a porozumět jak psaným, tak mluveným anglickým textům.

Každá z 20 lekcí obsahuje:

- texty a rozhovory zaměřené na určité téma včetně slovní zásoby

- přehledný výklad gramatiky

- velký počet cvičení včetně poslechových

- fráze z oblasti společenské konverzace

- informace ze života ve Velké Británii a České republice

Po pěti lekcích je vždy zařazeno opakování (Revision), kde si mohou samouci ověřit stupeň získaných vědomostí. Na konci učebnice je přehled nepravidelných sloves, seznam nejpoužívanějších frázových sloves, přehled slovesných tvarů a souhrnný česko-anglický a anglicko-český slovník.

Učebnici doprovázejí dvě audio CD s nahrávkami hlavních textů, dialogů a poslechových cvičení, namluvená britskými a americkými rodilými mluvčími. Nahrávka napomůže upevnění slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu.

Vhodným doplněním učebnice je publikace English All Around Soubor poslechových cvičebních textů pro samouky.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Kuzmová

Alena Kuzmová

Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM