EN

Efektivní výroba

Využívejte výrobní faktory a připravte se na změny na trzích

Alžběta Kucharčíková, Kolektiv


Naučte se správně investovat do výrobních faktorů a pousoudit rizika s tím spojená.
Kniha Efektivní výroba je užitečnou pomůckou pro manažery a majitele firem z různých oborů. Při jejím čtení si totiž uvědomí množství souvislostí, na které při každodenní péči o chod společnosti zapomínají. Dosáhnout toho, abychom byli úspěšní, prodávali jsme své produkty a služby, a zároveň dosahovali zajímavého zisku, je možné jen efektivním jednáním a neustálými inovacemi.

Detailní informace

Žánr podnikání
Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788025125243
Datum vydání 26.04.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,536
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete mít náskok před soupeři na trhu? Kniha Efektivní výroba vás naučí, jak účinně využívat výrobní faktory, vhodně do nich investovat a správně posoudit rizika s tím spojená. Přehledně zpracovaná a množstvím příkladů doplněná kniha vám bude pomocníkem na cestě k úspěchu, na které vás už nic nezastaví. Doporučení:

Kniha Efektivní výroba je užitečnou pomůckou pro manažery a majitele firem, kteří si při jejím čtení uvědomí množství souvislostí, na které při každodenní péči o chod společnosti zapomínají. Přitom se jedná o věci, které jsou nezbytností. Dosáhnout toho, abychom byli úspěšní, prodávali jsme své produkty a služby, a zároveň dosahovali zajímavého zisku, je možné jen efektivním jednáním a neustálými inovacemi.

Prospěšnou může být kniha i pro studenty, kteří se věnují dané problematice. I ty čeká zajímavé a podnětné čtení, které více než vhodně doplní přednášky a konzultace s učitelem.

Juraj Kavecký, ředitel Vědeckotechnologického parku Žilina. O autorech:

Autoři monografie působí jako vysokoškolští učitelé na Fakultě řízení a informatiky Žilinské univerzity.

Alžbeta Kucharčíková se věnuje především oblasti ekonomické teorie, rozvoje lidského kapitálu a podnikového vzdělávání. Působí jako lektorka podnikových vzdělávacích kurzů v České a Slovenské republice. Je držitelkou mezinárodního certifikátu londýnské Thames Valley University v oblasti vzdělávání a rozvoje.

Emese Tokarčíková se ve své práci orientuje na oblast ekonomické teorie, finančně-ekonomických podnikových analýz, mobilní komunikace a společenské zodpovědnosti podniků.

Mária Ďurišová působí ve sféře podnikových financí a účetnictví. V uvedené oblasti má značné zkušenosti z podnikové praxe. Své úsilí věnuje také problematice měření a řízení hodnoty podniku.

Anna Jacková se zabývá problematikou účetnictví a ekonomických analýz jako zdroje informací pro řízení, a to z finančního i manažerského hlediska.

Zuzana Kozubíková orientuje svůj zájem na oblast financí, investičních a kapitálových teorií, investičního rozhodování a rozhodování v podmínkách rizika.

Josef Vodák se věnuje problematice marketingu, výkonnostního managementu, podnikového vzdělávání. Působí jako konzultant a lektor rozvoje manažerských dovedností a budování podnikové kultury ve Slovenské a České republice, získal mezinárodní certifikát Thames Valley University v Londýně v oblasti vzdělávání a rozvoje.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM