EN

Nečekej na svou loď

připlav k ní

Gary Wood


Prožijte svůj život aktivně!
Kniha Nečekejte na svou loď… je kompletním postupným kurzem pro osobní rozvoj a používá vyzkoušené a otestované principy učení. Pokud bude čtenář používat uvedené principy, bude schopen transformovat pouhá toužebná přání na dobře formované cíle. Kniha čtenáři pomůže udělat trvalou pozitivní změnu v jeho životě a poskytne mu k rozvoji správné nástroje a techniky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788025123508
Datum vydání 22.10.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kniha Nečekejte na svou loď… je kompletním postupným kurzem pro osobní rozvoj a používá vyzkoušené a otestované principy učení. Všemi etapami kurzu procházejí tři klíčová témata:

- POROZUMĚNÍ - pochopení, že věci se musí změnit, je první krok k vytvoření pozitivní trvalé změny.

- VLASTNICTVÍ - loď patří vám a nese náklad vašich cílů. Jakmile poznáte, že věci se musí změnit, je čas provést inventuru osobních silných stránek a hodnot a převzít kontrolu.

- AKCI - osobní cíle potřebují osobní akci. Vytrvalá pozitivní akce přináší pozitivní trvalou změnu.

Následováním těchto principů budete schopni transformovat pouhé toužebné přání na dobře formované cíle. Publikace Nečekejte na svou loď… vám pomůže udělat trvalou pozitivní změnu ve vašem životě a poskytne vám k tomu ty správné nástroje a techniky. Nešlapte vodu. Vyrazte vpřed a pořádně rozčeřte hladinu!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM