EN

Píšeme životopis

pro přijímací a výběrová řízení

Lynn Williams


Jak napsat životopis, který upoutá a přesvědčí zaměstnavatele
Potřebujete své curriculum vitae napsat tak bezvadně, abyste v něm zúročili jak své dispozice, dovednosti a znalosti, tak i praktické zkušenosti? Aby byl váš životopis jasný, srozumitelný a přitom vás popsal jako jedinečnou osobnost, jež se pro nabízenou pracovní pozici přesně hodí? Příručka vysvětlí jak životopis sestavit, obsahuje předpřipravené vzory pro rozsáhlou škálu nejčastěji se vyskytujících zaměstnání a povolání.

Detailní informace

Žánr kariéra
Jazyk čeština
Počet stran 180
EAN 9788072269037
Datum vydání 13.03.2003
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,292
Typ Kniha

Chystáte se na přijímací či výběrové řízení? Podnik, škola či jiná organizace po vás požaduje životopis v písemné formě?

Potřebujete své curriculum vitae napsat tak bezvadně, abyste v něm zúročili jak své dispozice, dovednosti a znalosti, tak i praktické zkušenosti? Aby byl váš životopis jasný, srozumitelný, aby obsahoval všechny náležitosti, které má, a přitom vás popsal jako jedinečnou osobnost, která se přesně pro nabízenou pracovní pozici hodí?

Příručka Píšeme životopis pro přijímací a výběrová řízení je určena právě pro tento účel. Krok za krokem vám vysvětlí, jak životopis sestavit, aby v něm nechybělo nic důležitého, aby byl čtivý i aby akcentoval a prodal vaše silné stránky. Navíc v knize naleznete vzory životopisů pro:

- praktická zaměstnání

- kreativní zaměstnání

- kancelářské a administrativní práce

- pracovní místa z oblasti obchodu a marketingu

- technická zaměstnání

- manažerské pozice.

Navíc i elektronický životopis, který je v současnosti firmami zvláště vyžadován.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM