EN

Buď sama sebou!
Proč přibírám? Jsem vůbec hezká? Jak se nalíčit a obléct, aby mi to slušelo? A proč mi nikdo nerozumí? A co mám dělat, aby se to změnilo? Na tyhle a spoustu dalších otázek, které řeší každá dospívající dívka, nabízí odpovědi tato publikace. Naleznete v ní spoustu barevných ilustrací a hlavě tipů pro to, abyste se i v tomto životním období cítily krásné, chytré a hlavně fajn na těle i duši.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788025118191
Datum vydání 18.12.2007
Věk od 12
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tato publikace získala u příležitosti konání Polabského knižního veletrhu 2008 „Čestné uznání za nakladatelský počin" v oblasti literatury pro hobby.

Proč přibírám? Pomůže mi cvičení nebo změna jídelníčku? Jsem vůbec hezká? Jak se nalíčit, učesat a obléct, aby mi to slušelo? A proč mi nikdo nerozumí? A co mám dělat, aby se to změnilo? Co se mi děje s tělem a jak to mají kluci? A jaké to bude, až „to“ budu dělat poprvé…?

Na tyto a spoustu dalších otázek, které řeší každá dospívající dívka, najdeš odpovědi uvnitř knihy, kterou právě držíš v ruce. Nechybí v ní ani spousta barevných ilustrací a hlavně tipů na to, aby ses také v tomto životním období cítila krásná, chytrá a hlavně fajn na těle i duši.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM