EN

Microsoft Visio 2010

Výukový kurz

Markéta Kubálková, Tomáš Kubálek


Naučte se tvořit profesionální diagramy od základů
Výukový kurz od zkušených školitelů programu Visio vás praktickou formou ve 12 lekcích naučí tvorbě diagram, aniž by po vás vyžadoval jakékoli znalosti. Veškerou látku si vyzkoušíte na konkrétním řešení určeném fiktivní firmě Encián. Vytvoříte například model životního cyklu podniku, analýzu tržeb firmy, organizační a časový diagram, kalendář, nebo plkán budovy. Ke cvičením jsou k dispozici ke stažení zdrojové soubory.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025134597
Datum vydání 09.06.2005
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,314
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete se od základů naučit vytvářet profesionální diagramy v programu Visio 2010? Nebo přecházíte ze starší verze a chcete se seznámit s novým ovládáním a novými funkcemi?

Výukový kurz od zkušených školitelů programu Visio vás praktickou formou ve 12 lekcích naučí tvorbě diagramů, aniž by po vás vyžadoval jakékoli znalosti. Veškerou látku si vyzkoušíte na konkrétním řešení určeném fiktivní firmě Encián. Vytvoříte například model životního cyklu podniku, analýzu tržeb firmy, organizační a časový diagram, kalendář nebo plán budovy. Ke cvičením jsou k dispozici zdrojové soubory, takže si vše okamžitě vyzkoušíte v praxi. Autoři se mimo jiné věnují těmto tématům:

- První kroky ve Visiu a orientace v novém prostředí

- Vkládání a formátování textů, obrazců a kreslení tvarů

- Přizpůsobení pozadí a rozložení stránky

- Kontrola, revize a komentování diagramu

- Tvorba maker a práce s průzkumníkem výkresu

- Propojení výkresu s externími daty a kontingenční diagramy

- Uložení a tisk diagramů

O autorech:

Tomáš Kubálek je docentem na VŠE v Praze, kde vyučuje práci s kancelářskými programy. Několik let působil ve funkci proděkana pro pedagogiku a informatizaci. Nyní je systémovým integrátorem Fakulty mezinárodních vztahů. Je také testerem ECDL.

Markéta Kubálková je odbornou asistentkou na VŠE v Praze, kde vyučuje práci s kancelářskými aplikacemi. Vede počítačová školení učitelů a zaměstnanců školy i externí školení. Je testerkou ECDL.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM