EN

Adobe InDesign CS5

Oficiální výukový kurz

Adobe Creative Team


Naučte se sázet v novém InDesignu pomocí praktických příkladů!
Oficiální výukový kurz od tvůrců programu z Adobe Systems je ideálním materiálem pro začínající i mírně pokročilé uživatele, kteří chtějí ovládnout InDesign bez tápání či drahých investic do školení a poznat nejen nejnovější nástroje verze CS5. Své dovednosti budete zdokonalovat v postupech řešících vždy jasně danou činnost, efekt či problém a na profesionálních ukázkách. Zdroje ke všem lekcím najdete na přiloženém CD.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název ADOBE INDESIGN CS5 CLASSROOM IN A BOOK
Počet stran 424
EAN 9788025132265
Datum vydání 16.04.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,68
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Získejte díky připraveným grafickým projektům solidní základy pro vaši další práci v InDesignu. Vyzkoušejte si, jak snadné je v InDesignu vytvářet grafiku logotypů, ilustrací, plakátů, výkresů pracujících s perspektivou a mnohého dalšího. V průběhu jednotlivých lekcí získáte potřebné dovednosti v přesném kreslení nebo v simulaci malířských technik.

Nejrychlejší, nejsnadnější a nejpraktičtější způsob, jak se naučit pracovat v Adobe InDesignu CS5

Naučte se sázet vlastní tiskoviny v tom nejlepším, co je dnes k dispozici. Vytvářejte a upravujte textové a obrazové rámečky, pracujte s vodítky, formátujte text i objekty pomocí stylů. Objevte specifika přímých a výtažkových barev, přípravy před tiskem či exportu do PDF. Vytvářejte tabulky, interaktivní a dlouhé dokumenty s obsahy a rejstříky. Zkrátka využijte potenciál InDesignu CS5 naplno.

Oficiální výukový kurz pro Adobe InDesign CS5 obsahuje 15 lekcí, v nichž se sami krok za krokem naučíte vše od tvorby layoutu dokumentu a importování textu až po tisk pokročilých přechodů s průhledností či synchronizaci dokumentů knihy a praktické využití nových funkcí. Mimoto kniha poskytuje množství tipů a technik, díky nimž budete ve své práci s InDesignem produktivnější. V jednotlivých lekcích budete vytvářet skutečné projekty, na nichž své vědomosti a znalosti postupně zdokonalíte. Autoři se v knize věnují mimo jiné těmto tématům:

- Založení nového dokumentu, práce se vzorovými stránkami

- Transformace a zarovnání objektů, využití automatických vodítek

- Automatické i ruční natékání textu, řetězení rámečků

- Inteligentní formátování a práce se styly textu i grafiky

- Typografické efekty, sloupce, mřížka a práce s přechody

- Importování, úpravy a kreslení grafiky, obtékání textu

- Vytváření interaktivních dokumentů, export pro web či do PDF

- Dlouhé dokumenty, soubor knihy, křížové odkazy, obsah a rejstřík

Oficiální výukové kurzy vytvořené odborníky ze společnosti Adobe jsou světově nejvyhledávanějšími učebnicemi pro výuku tohoto softwaru. Pomohou vám poznat programy Adobe v akci a ovládnout je bez zbytečného tápání. Své dovednosti s nimi zdokonalujete krok po kroku, v postupech řešících vždy jasně danou činnost, efekt či problém a na profesionálních grafických materiálech, jež budou jedinečnou inspirací pro vaši práci.

Kniha obsahuje jak české, tak anglické prvky uživatelského rozhraní InDesignu.

Oproti anglické verzi knihy obsahuje české vydání tištěnou bonusovou lekci 15.

Přiložené CD obsahuje materiály ke všem výukovým lekcím.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM