EN

PHP 6, MySQL, Apache

Vytváříme webové aplikace

Elizabeth Naramore, Jason Gerner, Yann Le Scouarnec, Timothy Boronczyk, Kolektiv


Od základů po hotové aplikace
Jak nejlépe poznat PHP, MySQL a Apache a využít je ve vlastních projektech? Učte se od zkušených programátorů s druhým vydáním bestseleru tentokrát obohaceného o novinky PHP 6. Autoři vás provedou procesem vytvoření a zprovoznění webu: od instalace modulů přes správu databáze, zabezpečení aplikace až po kompletní ukázky řešení konkrétních projektů. Zdrojové kódy i komentáře byly pečlivě lokalizovány do českého jazyka.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 816
EAN 9788025127674
Datum vydání 15.11.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,04
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete se rychle naučit kombinaci PHP, MySQL a Apache k tvorbě dynamických webů? Rádi byste od základů pochopili, jak fungují zvlášť i dohromady, abyste z nich byli schopni vytěžit maximum? Vše potřebné obsahuje aktualizované vydání nejoblíbenější knihy pro PHP a MySQL.

Zkušení autoři vás v knize důkladně seznámí se základními i pokročilými technikami tvorby dynamických webů. Krok za krokem budete s autory vyvíjet dva konkrétní weby. Provedou vás základy psaní kódu PHP a tvorbou databází MySQL, které naplníte daty a necháte dynamicky načítat na stránce. Poté se dostanete ke komplexnějším úkolům a propojení všech tří technologií. To vše tempem, které si sami zvolíte. Po přečetní budete schopni vytvářet dobře navržené, dynamické webové stránky s různými aplikacemi.

Kniha vás mimo jiné naučí:

- Instalovat a konfigurovat PHP, Apache a MySQL

- Připojit se pomocí PHP k databázím MySQL

- Vytvářet interaktivní formuláře a dotazovat se do databází

- Vytvořit redakční systém (CMS), elektronický obchod či diskuzní fórum

- Nastavit hromadnou poštu a řešit registraci uživatelů

- Převádět formáty obrázků, tvořit vodoznaky a miniatury

- Monitorovat web pomocí záznamů aktivity a záznamů chyb

- Jak se vyhnout chybám a jak řešit problémy

Komu je publikace určena:

Tato kniha je určena začínajícím programátorům v PHP, kteří mají základní zkušenost s vývojem webových stránek a umí používat jazyky HTML a CSS.

Edice příruček pro začátečníky je navržena tak, aby pro vás byla výuka programovacích jazyků a technologií jednodušší, než byste si dokázali představit. Knihy z této edice poskytují výuku ve formě dobře členěných postupů a návodů, jež vás provedou všemi důležitými technikami.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM