EN

Fotografujeme děti

Radka Tezaur


Zachyťte neopakovatelné okamžiky dětství
Narodilo se vám miminko a vy jen s úžasem pozorujete, jak vám roste před očima? Fotografie je výborným způsobem, jak tyto jedinečné chvíle můžete zachytit a zvěčnit. Zkušená fotografka se s vámi v této knize podělí o své fotografické zkušenosti. Poradí vám, jak upoutat pozornost dítěte, v jakých situacích ho fotografovat a jak díky fotografiím zachytit jedinečné okamžiky, které se odehrávají před vašima očima každý den.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788025123546
Datum vydání 23.11.2008
Věk od 15
Formát 210x235 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,8
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Dětství je jedno z nejúžasnějších období lidského života. Vy máte díky svému fotoaparátu jedinečnou možnost ho zachytit a ty nejkrásnější okamžiky zvěčnit pro budoucnost.

Aby vaše fotografie dětí a rodinného života byly zajímavé i pro ostatní a s chutí jste se na ně podívali i po letech, je však potřeba něco víc, než jen zmáčknout spoušť. Zkušená fotografka vás v této knize naučí vše potřebné – jak vystihnout ten správný okamžik a jak s dítětem spolupracovat. Pokud se totiž bude dítě u fotografování nudit, bude to znát i na vašich snímcích. Důležité je využít i dostupnou techniku ve svůj prospěch, vnímat světlo a vyvarovat se základních chyb.

S touto knihou se mimo jiné naučíte:

- Fotografovat dítě v každém věku, od prvních týdnů až po dospívání

- Jak respektovat potřeby dítěte při fotografování

- Fotografovat dětský portrét, momentky i sérii zachycující jeho vývoj

- Upoutat pozornost dítěte tak, aby s vámi spolupracovalo

- Počítačově zdokonalit své snímky dětí

Tato kniha vám pomůže zachytit osobnost a charakter vašich dětí, jejich radostné zážitky a důležité události, ale i smutek a slzy – tedy vše, co k životu dítěte patří.

Stiskněte spoušť – dřív, než vaše děti vyrostou...

O autorce:

Radka Tezaur

vystudovala matematiku na MFF UK v Praze a Flinders University of South Australia a profesionálně se zabývá vědeckým výzkumem v oblasti zpracování digitálního obrazu. V současné době pracuje pro Nikon. Fotografování je jejím dlouholetým koníčkem a je autorkou řady článků na serveru paladix.cz. Má dvě děti.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM