EN

Digitální fotografie v Corel Paint Shop Pro

Jan Polzer


Seznamte se s populárním grafickým editorem a využijte jeho možnosti pro snadnou úpravu svých digitálních fotografií
Naučte se upravovat své digitální fotografie v populárním grafickém editoru, který vám poskytne všechny potřebné nástroje. Zkušený odborník v oblasti vývoje softwaru a tvorby webových stránek připravil přehledný soubor užitečných postupů pro práci s digitálními fotografiemi v Paint Shop Pro. Krok za krokem popisuje jednotlivé činnosti od základních technik přes pokročilé úpravu až po produkci finálních snímků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788025126974
Datum vydání 23.03.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,5
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Oblíbený program Corel Paint Shop Pro je nejen pokročilým grafickým editorem, ale díky řadě osvědčených funkcí a nástrojů pro zpracování digitálních fotografií slouží také jako ideální digitální fotokomora. Chcete-li pro práci se svými fotografiemi využít maximum jeho potenciálu, jistě oceníte pomoc v podobě přehledného knižního průvodce, který obsahuje množství rad a užitečných postupů.

Zkušený autor řady knih a množství odborných článků se zaměřuje právě na snadné zvládnutí práce s nejrůznějšími programy. Přehledně a srozumitelně vás v osmi kapitolách provede všemi běžnými činnostmi, které budete potřebovat pro dokonalé zpracování digitálních snímků. Od základní práce se soubory a různými obrazovými formáty, přes jednotlivé možnosti úprav, až po práci s různými efekty a přípravu snímků k tisku nebo publikaci na Internetu.

Kniha vám mimo jiné pomůže:

- Jednoduše se zorientovat v uživatelském prostředí

- Usnadnit práci se správou jednotlivých souborů

- Rychle provádět všechny základní úpravy fotografií

- Vylepšit snímky pomocí pokročilých funkcí a nástrojů

- Kompletně zpracovat fotografie lidí, budov a krajiny

- Upravit vlastnosti fotografií pro tisk a publikaci

- Simulovat použití filtrů a převést snímek do černobílé

- Vyčistit a retušovat poškození na starých fotografiích

O autorovi:

Jan Polzer se od roku 2000 věnuje programování a tvorbě webových stránek a nezbytné znalosti z oboru digitálního zpracování obrazu zúročil právě při práci na této knize. Další odborné i populární články publikoval například v časopisu Computer nebo na serveru Živě.cz. Pro více informací můžete navštívit www.polzer.cz nebo www.maxiorel.cz.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM