EN

Pět amerických prezidentů, česká babička a já

Eliška Coolidge Hašková


Zasvěcený pohled na americkou a českou politiku, ale především vzpomínky Elišky Haškové Coolidge, zvláštní asistentky pěti amerických prezidentů. Rodačka z Prahy, jako malá emigrovala v roce 1949 do USA a tam se dokázala prosadit ve vrcholové politice. Dnes napomáhá společenským i podnikatelským kontaktům mezi oběma zeměmi a poskytuje poradenství v otázkách protokolu, etikety a personalistiky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Původní název Pět amerických prezidentů, česká babička a já
Počet stran 254
EAN 9788020439680
Datum vydání 08.12.2016
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,436
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Nové doplněné a rozšířené vydání vzpomínek Elišky Haškové Coolidge, významné Češky, která se dokázala prosadit jak ve vrcholném politickém prostředí v USA, tak po revoluci i v bývalé vlasti. Rodačka z Prahy, emigrovala v roce 1949 do USA a je již dostatečně známo, že kariéru začala v Bílém domě, kde dlouho pracovala jako zvláštní asistentka pěti amerických prezidentů, dále ve vysokých pozicích na ministerstvu zahraničních věcí USA a v dalších důležitých amerických vládních organizacích.

Dnes napomáhá společenským i podnikatelským kontaktům mezi Českou republikou a USA a poskytuje poradenství nejen v otázkách protokolu, etikety, personalistiky a public relations, ale i v oblasti gastronomie a turistiky.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM