EN

Macromedia Dreamweaver 8

Praktický výukový kurz

Daniel Short, Garo Green


Srozumitelný průvodce tvorbou webů
Kniha je založena na praktických cvičeních doprovázených nezbytným minimem teorie a osvědčenými tipy. Naučíte se vytvořit strukturu webu, navrhnout layout stránek pomocí CSS, používat tabulky, pracovat se šablonami a formuláři. Opomenuta není ani práce s novými funkcemi. Pokud se učíte rádi přímo na příkladech, které nejsou vyumělkované, oceníte svěží přístup této knihy z edice Hands-on Training.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 512
EAN 9788025115619
Datum vydání 24.04.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,8
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

V českém překladu se vám poprvé dostává do rukou kniha z úspěšné americké série Hands-on Training, u nás nazvaná "Praktický výukový kurz". Metodiku této řady vyvinula společnost lynda.com a je koncipována tak, aby se čtenáři nemuseli učit zbytečnou teorii, nebo vypracovávat cvičení, která v praxi nijak nevyužijí.

Kniha je založena na praktických příkladech doprovázených nezbytným minimem teorie a osvědčenými tipy. Naučíte se vytvořit strukturu webu, navrhnout layout stránek pomocí CSS, používat tabulky, pracovat se šablonami a formuláři. Opomenuta není ani práce s novými funkcemi. Pokud se učíte rádi přímo na příkladech, které nejsou vyumělkované, oceníte svěží přístup této knihy na více než 90 tutoriálech.

Z obsahu:

- Správa webového prostoru

- Vkládání obrázků a textu

- Vytvoření odkazu na e-mail

- Odkazy na soubory

- Použití kaskádových stylů

- Formátování textu

- Vytvoření tabulky a vložení obsahu

- Layout stránky

- Aktivní tlačítka

- Prohlížení kódu

- Práce s formuláři

- Automatizace úloh

- Přístupnost

- Vkládání zvuku

- Vkládání Flash obsahu

- Publikování webu

Nedílnou součástí knihy je doprovodné CD, na kterém naleznete soubory ke cvičením a výuková videa.

O autorech:

Daniel Short je autorem několika výukových video kurzů pro lynda.com Online Library. Autorsky se podílel na knize Macromedia Dreamweaver MX 2004 Magic a přispěl i do jejího předchozího vydání, kromě toho je také spoluautorem knihy Macromedia Dreamweaver 2004 Bible.

Garo Green je výkonným redaktorem lynda.com, který má na starosti příručky k software a výuková videa pro profesionály. Vypracoval metodiku výuky a působil jako lektor mnoha softwarových a hardwarových kurzů. Je autorem knih a videí o Dreamweaveru pro lynda.com.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM