EN

Velká kniha k Adobe Photoshop CS2

Manuál k programu a škola výtvarných technik

Ben Willmore


Když chcete Photoshopu rozumět a nejen slepě opakovat kroky...
Chcete rychle najít návod, který vám pomůže pohnout se z místa nebo porozumět některé z funkcí Photoshopu? V tom vám pomůže Názorný průvodce, důkladně promyšlená příručka pro všechny, kdo nechtějí ztrácet čas zdlouhavými popisy. Tato rozsáhlá kniha pokrývá všechna významná témata: od základních úprav obrázku přes práci s histogramem a použití různých efektů až po maskování, náročné selekce a úpravy barevnosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název ADOBE PHOTOSHOP CS2 STUDIO TECHNIQUES
Počet stran 584
EAN 9788025115404
Datum vydání 24.04.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,51
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Velká kniha Adobe Photoshopu CS2 je překladem jedné z celosvětově nejúspěšnějších a nejoblíbenějších knih o Photoshopu od významného grafika, fotografa a předavatele svého mistrovství, Bena Willmora. Tato publikace z produkce nakladatelství Adobe Press má i u nás za sebou grafiky velmi úspěšně přijatá vydání už k předchozím verzím programu. A v čem tkví její úspěch a jedinečnost? Cílem autora je totiž mnohem víc, než jen poskytnout vám návody ve stylu „krok za krokem“ nebo vyčerpávající referenci. Chce čtenáře vést od slepého následování návodů k úrovni, kdy budou Photoshopu opravdu rozumět, a tak budou schopni hladce využít jeho schopností k realizaci svých vizí a nápadů. A toho Ben Willmore dosahuje prostým, nestrojeným jazykem bez zbytečného technického žargonu.

Kniha je plně lokalizována, ale ponechali jsme i anglické ekvivalenty příkazů a nabídek, aby ji mohli využít také majitelé nelokalizovaného Photoshopu. Nepředpokládá žádné předchozí znalosti tohoto grafického programu a věnuje se všem jeho funkcím, ovšem z hlediska jejich praktického použití.

Z obsahu:

- Slabikář nástrojů a palet

- Práce s výběry a s vrstvami

- Jak na rozlišení

- Rozumíte křivkám?

- Správa a korekce barev

- Kanály

- Retuše a vylepšování

- Text a pozadí

- Photoshop a web

- Animace

- Optimalizace

Na CD naleznete 4 bonusové kapitoly v rozsahu téměř 100 stran a obrázky používané v příkladech v jednotlivých lekcích knihy.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM