EN

Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné silnici srazí chodce. S hrůzou zjistí, že zraněný muž je eritrejský migrant bez šance na přežití, a z místa nehody uprchne. Jeho život se změní v okamžiku, kdy ho navštíví mladá černoška, jejíhož muže Ejtan zabil, a donutí ho poskytovat lékařskou péči migrantům z Afriky. Ejtanův osud se tak ocitne v rukou krásné ženy, která jej zároveň přitahuje i odpuzuje.

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název Waking Lions
Původní jazyk němčina
Počet stran 300
EAN 9788074074240
Datum vydání 19.09.2018
Věk od 18
Formát 135x215 mm
Nakladatelství Garamond
Edice Kochavim
Hmotnost 0,517
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné silnici srazí chodce. S hrůzou zjistí, že zraněný muž je eritrejský migrant bez šance na přežití, a z místa nehody uprchne.

Jeho život se změní v okamžiku, kdy ho navštíví mladá černoška, jejíhož muže Ejtan zabil, a donutí ho poskytovat lékařskou péči migrantům z Afriky.

Ejtanův osud se tak ocitne v rukou krásné ženy, která jej zároveň přitahuje i odpuzuje. Napínavý příběh o erotické přitažlivosti a odcizení jednoho člověka druhému odhaluje nejtemnější kouty izraelské společnosti i lidské duše.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ajelet Gundar-Gošenová

Ajelet Gundar-Gošenová

Ajelet Gundar-Gošenová se narodila v roce 1982 v Izraeli, vystudovala psychologii a scenáristiku a pracovala jako novinářka. Vedle scénářů pro izraelskou televizi píše také romány, za které získala prestižní ocenění a které byly přeloženy do třinácti jazyků. Nakladatelství Garamond vydalo její román Probudit lvy a chystá překlad románu Kde číhá vlk.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM