EN

Černobílé idoly

aneb co se do kalendářů vešlo i nevešlo

Aleš Cibulka


Cibulkovy hvězdy stříbrného plátna
Naprosto nové a dosud nepublikované informace, které autor vypátral pomocí dobového tisku a hlavně díky rozhovorům s pamětníky! Velký prostor dostaly fotografie, reprodukce artefaktů či upomínkových dokumentů i vlastnoruční podpisy všech osobností – slavných, i těch méně slavných.

Detailní informace

Žánr osobnosti
film
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788074040672
Datum vydání 09.05.2011
Věk od 0
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,553
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kromě textů z Cibulkových pamětnických kalendářů o hvězdách stříbrného plátna obsahuje kniha naprosto nové a dosud nepublikované informace, které autor vypátral pomocí dobového tisku a hlavně díky rozhovorům s pamětníky. Velký prostor co do obsahu i velikosti dostaly fotografie, reprodukce artefaktů či upomínkových dokumentů i vlastnoruční podpisy všech osobností – slavných, i těch méně slavných. Kniha se totiž věnuje také hercům a herečkám, kteří shodou okolností velké popularity nikdy nedosáhli, ačkoliv ztvárnili desítky rolí domovnic, prodavaček, služtiček, komorníků či milovníků. Najdete je v této knize a ve filmových titulcích 30. let minulého století pod vyjádřením

Další tituly z řady "Černobílé idoly"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM