EN

Prokleté královny

Katherine Webber, Catherine Doyle


Na trůn usedly společně. Teď se jejich cesty rozdělí.
Princezny Wren a Rose se chopily eanské koruny, ale ne všichni jsou nadšení z toho, že na trůn usedly čarodějky. Rozvážná Rose se vydává na cestu po Eaně s úmyslem přesvědčit pochybovače, podivně ji to ale táhne ke království Slunce, kde odhalí netušená tajemství. Vzdorovitá Wren tajně vyráží na mrazivý sever, aby zachránila svou babičku. Mezitím se z temnoty vynořuje prastará kletba, která ohrožuje nejen život obou královen, ale i celou Eanu. Podaří se sestrám proplout všemi úskalími a sjednotit korunu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Cursed Crowns
Původní jazyk angličtina
Překladatel Radka Kolebáčová
Počet stran 560
EAN 9788076619234
Datum vydání 25.03.2024
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,54
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Princezny Wren a Rose se chopily eanské koruny, ale ne všichni jsou nadšení z toho, že na trůn usedly čarodějky. Rozvážná Rose se vydává na cestu po Eaně s úmyslem přesvědčit pochybovače, podivně ji to ale táhne ke Království slunce, kde odhalí netušená tajemství. Vzdorovitá Wren tajně vyráží na mrazivý sever, aby zachránila svou babičku. Mezitím se z temnoty vynořuje prastará kletba, která ohrožuje nejen život obou královen, ale i celou Eanu. Podaří se sestrám proplout všemi úskalími a sjednotit korunu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Korunní princezny"

Hodnocení čtenářů

Příkaská Blanka
👑Z korunních princezen Rose a Wren se staly královny, nyní společně vládnou Eaně. Což leží jejich odpůrcům pěkně v žaludku, nechtějí vládu čarodějnic, nechtějí vládu zrůd. A tak po celé Eaně dochází k povstáním a krvavým rebeliím. Královny musí nastolit klid a pořádek ve své zemi. Proto se klidnější a rozvážnější Rose vydává na cestu královstvím, aby utišila lid a zarazila nepokoje. Mezitím prchlivá a svérázná Wren tajně odcestuje do mrazivé, zasněžené Gevry zachránit svou babičku, kterou unesl král Alarik. Ovšem pod povrchem zamrzlé Gevry se děje něco temného a nabírá to na síle..... Zatím co Wren čelí mrazu, hlavu Rose zamotá Ztracené Království Slunce. A také nejedna láska najde cestu do srdcí královen😉 ✨Krásný příběh o pohádkové Eaně plné kouzel, o jejich prokletých královnách Rose a Wren je zpět! Skvělý stejně jako první díl, opět to bylo úžasné čtení. Napínavé, plné magie, věšteb, soubojů, protkané láskou i odvahou srdce. ❤️ Moc jsem si čtení užila, bylo to perfektní 👌🥰
Magda Závodná
Příběh královských sester Rose a Wren je zpět!! Po roce jsme se dočkali pokračování Korunních princezen a opět to bylo skvělé. Sestry společně usednou na Eanský trůn, ale ne všichni jsou z tohoto kroku nadšeni. Najdou se lidé, kteří proti královnám začnou bojovat a chtějí je svrhnout. Klidná Rose proto cestuje po království, aby spojila Eanu a rebelka Wren jede za králem Alarikem na sever, který unesl jejich babičku a je odhodlána ji zachránit. Během toho všeho se na povrch ale vynořuje zlá kletba, která muže všechno zničit. Povede se sestrám překonat prastará kouzla a zachránit babičku? Setkáváme se opět s čarodějem Shenem a v zimním království s celou rodinou krále Alarika. A je tu i velká láska….ale kdo s kým…to si přečtěte v druhém díle této romantické série. A mimochodem…očekávám třetí díl…takhle to přece nemůže skončit!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM