EN

Příchuť zla

Wendy Dranfield


Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série.
Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned první den cestou do práce Madison najde havarované auto, v něm spoustu krve a opuštěné batole. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací. Nateovi se mezitím ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme spravedlnost do svých rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Little Girl Taken
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
Počet stran 384
EAN 9788076625365
Datum vydání 16.10.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Hmotnost 0,495
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď hodlá znovu vybudovat nejen svou kariéru, ale i vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla stýkat.

Hned první den cestou do práce Madison zahlédne pod srázem u silnice havarované auto. Je říjen, tma, zima, leje jako z konve, a tak ji nepřekvapuje, že na mokré vozovce někdo nezvládl řízení a skončil mimo asfalt. Vydá se účastníkům nehody na pomoc, ale ve voze najde jen spoustu krve a opuštěnou, zhruba roční holčičku. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací.

Nateovi se mezitím po delší době ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme soukromý vyšetřovatel spravedlnost do vlastních rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Madison Harperová"

Hodnocení čtenářů

Iva Šindelková
Třetí případ detektiva Madison Harperové z pera Wendy Dranfield. Poté, co je osvobozena a rozhodnutá očistit své jméno a navázat opět kontakt se svým synem Madison zůstává ve svém původním působišti a poté, co s kolegou, nezávislým detektivem Natem vyřeší případ tragicky zesnulé teenagerky, přítelkyně Madisonina syna, je Madison nabídnuto, aby se opět stala členkou místního policejního oddělení v Coloradském Lost Creek. Na své cestě první den práce narazí ovšem na auto mimo silnici, kde se nachází nemluvně. Pro Medison nastává martyrium zjistit, co se stalo, čí je krev, čí je bota, která ležela poblíž, a proč někdo nechal dobrovolně malou holčičku samotnou na zadním sedadle auta. Nate se mezitím otřepává ze své situace u kamaráda a svého pomocníka Rexe na jeho statku. Ovšem přestože jeho část pátrání co se týče jeho osudového zvratu není u konce, rozhodne se připojit k Madison. Ovšem to ještě netuší, jak moc se jeho osudová cesta zamotá. Autorka opět bravurně rozmotává klubka několika linek příběhu tak, že čtenář si nemůže být jistý, stejně tak, jako detektiv Madison. Autorka zanechává ve čtenáři pocit, jako by byl u vyšetřování, čtenáři nabídne nějaké vodítko, aby je vzápětí vytrhla zpod noh jako létající koberec. Je tak do poslední chvíle v příjemném napětí jak spolu zamotané stopy souvisí a jestli se detektivovi podaří případ vyřešit dříve, než bude pozdě. Vřele doporučuji všemi pěti hvězdami.
Magda Závodná
Madison Harperová a Nate Monroe se potřetí vrací do akce! V minulém díle Volání o pomoc se povedlo vyřešit, kdo na Madison hodil smrt jejího kolegy a za kterou byla ona sama odsouzena do vězení. Ve třetí knize se Madison vrací k policii a hledá ztracenou mladou matku. Hned první den cestou do práce najde nabourané auto a v něm se nachází malé miminko. Matka nikde…všude krev…airbagy ven! To nevěstí nic dobrého. Mezitím Nate se setkává otcem Connorem a sám bojuje s tím, zda má vzít spravedlnost do vlastních rukou. Nechce přece skončit opět v cele smrti. Wendy Dranfieldová vystavěla příběh, který se skvěle čte a ta zápletka je prostě jedinečná! Ztracená mladá dívka má tajemství a to musí Madison odhalit a pochopit, aby zjistila co se vlastně stalo. Příběh mě ze všech tři knih bavil asi nejvíc a dávám 5⭐️ a už teď se nemůžu dočkat na pokračování.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Wendy Dranfield

Wendy Dranfield

Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM