EN

Můj magický rok – Kreativní zápisník

autora nemá


Originální kreativní zápisník inspirovaný slovanskou mytologií.
Inspirujte se citáty z knih českých autorek, které podlehly kouzlu slovanské mytologie a stvořily fantasy příběhy, jež oslovily mnohé čtenáře a čtenářky young adult žánru. Dejte průchod fantazii a zapisujte si podněty a myšlenky, které vás po jejich přečtení napadnou. Nechte se zlákat k aktivitám a zamyšlením spojeným se svátky, obdobími, tradicemi a slovanskou tematikou. Vyčarujte si svůj vlastní magický rok. Jedinečný, osobitý, Váš!

Detailní informace

Ilustrátor Markéta Härting
Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 8594050434547
Datum vydání 06.10.2022
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,533
Typ Kalendář, diář
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vraťte se spolu s tímto deníkem ke kořenům. Do časů, kdy střídání ročních dob určovala nepsaná pravidla, lidé věřili v čarovnou moc přírody a životy obyčejných smrtelníků ovlivňovala vůle slovanských bohů.

Inspirujte se citáty z knih českých autorek, které podlehly kouzlu slovanské mytologie a stvořily fantasy příběhy, jež oslovily mnohé čtenáře a čtenářky young adult žánru. Dejte průchod fantazii a zapisujte si podněty a myšlenky, které vás po jejich přečtení napadnou.

Nechte se zlákat k aktivitám a zamyšlením spojeným se svátky, obdobími, tradicemi a slovanskou tematikou. Vyčarujte si svůj vlastní magický rok. Jedinečný, osobitý, Váš!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM