EN

Prolhaný příběh

Bára Nuňez


Psychologický román s jednou mrtvolou
Prolhaný příběh je psychologický román české autorky o tom, jak si lidé lžou - navzájem, sami sobě, vědomě i nevědomě. Skorodetektivní příběh nás zavádí do idylické vilky na českém venkově, ale také do temných koutů lidské duše, které každý z nás ukrývá před světem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788026443124
Datum vydání 11.08.2022
Věk od 15
Formát 146x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,311
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

První dílo české autorky Báry Nuňez o tom, jak si lidé lžou – navzájem, sami sobě, vědomě i nevědomě.

Je brzy ráno po veselce v romantické vilce na českém venkově. Svatební fotograf se probouzí a v zahradním bazénku objevuje tělo svatebčanky Rosy. Idylku střídá zděšení a panika. Ženich je zničený, nevěsta podezřelá, hosté opilí a policisté nezkušení. Co se vlastně na „mezinárodní svatbě“ stalo? Je těžké dát dohromady jednu pravdu, protože každý účastník slavnosti vidí sled událostí trochu jinak. Jak jeden po druhém vyprávějí o tom, co nešťastné noci předcházelo, začíná to vypadat, že možná stačilo málo, aby svatba skončila jako jakákoli jiná – kocovinou a odjezdem. Pár jiných rozhodnutí na životních křižovatkách a karty mohly být rozdány úplně jinak.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Bára Nuňez

Bára Nuňez

Bára Nuňez vyrostla v devadesátých letech ve Středních Čechách. Její jméno ale prozrazuje vazby na pražskou latinsko-americkou komunitu, do které patří její manžel Gustavo. „Líbí se mi, že v kulturních rozdílech je dobře vidět, jak lidé mohou vnímat jednu věc úplně jinak a díky tomu je život jedna nekončící záhada. To je věc, která mě od malička fascinovala, a tak se stala i ústředním tématem románu Prolhaný příběh,“ říká autorka. Bára vystudovala sociální psychologii v komunikaci na nizozemské univerzitě Universiteit van Amsterdam a v současné době pracuje pro Technologickou agenturu ČR jako manažerka aktivit na podporu mezinárodní spolupráce ve výzkumu a inovacích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM