EN

Bylinková víla - Průvodce světem léčivých rostlin pro děti

Jana Burešová


Vydejte se s vílou Květuškou do přírody a naučte se poznávat bylinky.
Vílu Květušku čeká důležitá zkouška, při které se ukáže, jak dobře rozumí léčivým rostlinám. Květuška už spoustu věcí ví, ale vždycky je co dohánět. Vydává se proto do přírody, aby se pocvičila v poznávání bylin a poznala i ty jedovaté. A vás vezme ráda s sebou! Přijměte její pozvání na voňavou procházku a naučte se poznávat bylinky i to, jak nám mohou pomáhat. Na konci knížky najdete kvíz, díky kterému zjistíte, jak dobrý jste dávali pozor.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Petra Škopac
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788025366455
Datum vydání 15.02.2024
Věk od 8
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,272
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vílu Květušku čeká důležitá zkouška, při které se ukáže, jak dobře rozumí léčivým rostlinám. Květuška už spoustu věcí ví, ale vždycky je co dohánět. Vydává se proto do přírody, aby se pocvičila v poznávání bylin a poznala i ty jedovaté. A vás vezme ráda s sebou!

Přijměte její pozvání na voňavou procházku a naučte se poznávat bylinky i to, jak nám mohou pomáhat. Na konci knížky najdete kvíz, díky kterému zjistíte, jak dobrý jste dávali pozor.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Burešová

Jana Burešová

Jana Burešová žije v Kladně s manželem a třemi dětmi. Mezi autory knih pro děti se zařadila v roce 2018, kdy vyšla její první kniha. Její tvorba baví i vzdělává. Při psaní autorka čerpá ze svých zálib, často úzce spojených s přírodou. Květinové pohádky jsou v pořadí její pátou knihou a navazují na Stromové pohádky a Bylinkové pohádky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM