EN

Finista – Dům snů

Natalja Ščerba


Kouzelné dobrodružství ze snové říše od autorky sérií Časodějové a Lunasterové
Fini měla odmalička zvláštní schopnost – dokázala usnout na několik dní v kuse. Zatímco lidé v bdělém světě nechápali, co se s ní děje, Fini se se ocitala v Říši snů, kde mohla dělat zázraky. Jedné noci se ve spánku přenesla na zvláštní oslavu: narozeniny Domu snů. Od té doby se její život převrátil vzhůru nohama! Podaří se Fini vzepřít mocným vládcům Říše snů? Unikne z bezedné propasti? A dokáže najít to pravé kouzlo, které z ní udělá mistra magických snů?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Anya Surgan
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Finista. Sonnyj dom
Původní jazyk ruština
Řada Finista
Překladatel Lucie Ušiaková
Počet stran 448
EAN 9788025356968
Datum vydání 09.03.2023
Věk od 11
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,625
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Již od dětství upadá Finista do dlouhého spánku, který trvá i několik dní. Nikdo z jejího okolí neví, co se s ní během té doby děje ani proč k tomu dochází. Místo, kam se v průběhu spaní přenáší, se nazývá Snorealita a ona zde dokáže kouzlit.

Jedné noci se Fini ocitne na nevšední narozeninové oslavě Domu snů a od té doby se jí život obrátí naruby. Bude mít dívka odvahu čelit mocným vládcům Říše snů? Dostane se z nekonečné Hlubiny? Podaří se jí zjistit, jaký je její čarodar? A stane se díky tomu opravdovým snotvůrcem – mistrem magické tvorby snů?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM