EN

Kinského zahrada

Povídky o ženách

Jakub Železný


Okouzlující povídkový soubor od známého novináře a moderátora
Pražská Kinského zahrada a její okolí skrývají řadu tajuplných zákoutí. Právě tady se odvíjejí osudy hrdinů, a hlavně hrdinek prozaické prvotiny Jakuba Železného. Zkušený televizní novinář vyměnil razantní styl z obrazovky za vyprávění křehkých příběhů o ženách. S pochopením pro radost i s empatií vůči bolestem, které jim život přináší. A jelikož jeho maminkou byla oblíbená spisovatelka Marta Davouze, zdá se, že toto literární jablko nepadlo daleko od stromu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ilona Polanski
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788020460509
Datum vydání 27.10.2022
Věk od 15
Formát 115x165 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,249
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Za branami Kinského zahrady se kromě pomníků, soch a jezírek skrývá také řada pohnutých osudů. V romantických zákoutích ožívají setkání, která se vydávají neočekávanými směry. Kam až nakonec povedou? To zjistíte v dokonale vybroušených povídkách Jakuba Železného, který ve sbírce příběhů o ženách vůbec poprvé ukazuje svůj literární talent. A jelikož je synem oblíbené spisovatelky Marty Davouze, s jistotou se dá říct jedno: jablko nepadlo daleko od stromu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jakub Železný

Jakub Železný

Jakub Železný je český novinář a moderátor. V České televizi uvádí zpravodajské pořady Události a Události, komentáře. Je synem politka a podnikatele Vladimíra Železného a spisovatelky Marty Davouze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM