EN

Tvůrčí psaní pro děti

pro malé spisovatele a spisovatelky

Ludmila Bakonyi Selingerová


Psaní vlastních textů je ohromná zábava, pojďme na to!
Díky knize Tvůrčí psaní pro děti si malí objevitelé zamilují český jazyk. Naučí se pozorovat a popisovat svět kolem sebe, pracovat s charaktery a emocemi. Knížka je ale vezme i na výlet do dávných časů nebo dalekých krajů. Díky koncipování knihy mohou děti pracovat samostatně, nechybí však ani pasáže pro dospělé, které umožní integrovat techniky tvůrčího psaní do školní výuky či zájmové činnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Alessandro Ceccarelli
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788026618713
Datum vydání 25.05.2023
Věk od 9
Formát 160x230 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,249
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Děti jsou úžasné pro svojí fantazii a otevřenou mysl. Umí vykouzlit z obyčejných předmětů a situací obdivuhodné historky a hry, které je doslova vtáhnou i na několik hodin. Ve vzdělávacím systému se bohužel s těmito schopnostmi moc nepracuje. Pro naše malé objevitele je to však nejpřirozenější způsob k uchopení světa. Práce s fantazií pro ně může být oporou v mnoha oblastech vyspívání a vzdělávání.

Právě na to jsme se zaměřili v nové knize o tvůrčím psaní, která dětem pomůže si zamilovat český jazyk, pozorovat a popisovat svět kolem sebe, pracovat s charaktery a emocemi, ale vezme je i na výlet do dávných časů, nebo dalekých krajů. Díky koncipování knihy mohou děti pracovat samostatně, nechybí však ani pasáže pro dospělé, které umožní integrovat techniky tvůrčího psaní do školní výuky či zájmové činnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ludmila Bakonyi Selingerová

Ludmila Bakonyi Selingerová

Spisovatelka, pedagožka a maminka. Je autorkou mnoha titulů pro děti. Aktivně se věnuje skládání a nahrávání hudby pro děti, spolupracuje s divadelními soubory, pravidelně publikuje v dětských časopisech Dráček a Raketa. Její pohádky byly odvysílané v rozhlase a na ČT :D. Spolupracuje s knihovnami a centry celoživotního vzdělávání, kde přednáší o pohádkách, čtenářské gramotnosti a tvůrčím psaní pro dospělé i děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM