EN

Vůdce

Ant Middleton


Skutečný příběh síly
Příběh muže, který to dokázal. Porvat se sám se sebou, zpracovat vlastní démony a vyhrát. Absolvoval trénink speciálních jednotek. Prošel drsným výběrem a stal se členem elity. Po třinácti letech služby v armádě, dvou misích v Afghánistánu a čtyřech letech na pozici odstřelovače SBS se stal ztělesněním skutečného vůdce. Tahle kniha není jen fascinujícím životním příběhem, ale nabízí zejména skvělé lekce, jak pracovat sám se sebou a dosáhnout toho, co v životě skutečně chcete.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název First man in
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michael Voplatka
Počet stran 304
EAN 9788076834330
Datum vydání 26.10.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,488
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Selhání nespočívá v tom, že uděláme chybu, ale v tom,že ji necháme vyhrát.

Startovní podmínky neměl ideální. Ani psychické, ani finanční zázemí, fyzické předpoklady s jeho výškou 170 cm taky nic moc. Přesto uspěl.

Vůdcem se nikdo nerodí. Ale díky naprostému odhodlání a konfrontaci s životními výzvami Ant Middleton poznal, co to znamená, být skutečný vůdce.

Po několika speciálních výcvicích a misích v Afghánistánu byl vybrán do dobrodružného televizního pořadu SAS: Odvážní vítězí. Byl kapitánem posádky, která se dva měsíce plavila po stopách lodi Bounty – v autentických podmínkách konce 18. století. A dokázali to.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM