EN

Malý fotbal Velkého Tuřínova

Jakub Fiala


Tahle fotbalová přípravka vás může překvapit!
Starší fotbalová přípravka Velkého Tuřínova je pořádný vesnický cirkus. Hvězda týmu Pedro je ostrý v soubojích i v kabině. Dennymu pomáhá dědův trénink. Tonka by k rychlosti potřebovala přidat techniku… A přesto se zdá, že ten tým má šanci. Postoupí přes jarní kvalifikaci na turnaj do Prahy? Nebo i dál? A promluví vůbec někdy Standa? Dětské knihy o fotbale jen málokdy píší autoři, kteří znají zblízka mládežnický sport. Jakub Fiala je výjimkou – a skvělým vypravěčem. Tato přípravka vás bude bavit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Libor Drobný
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026443698
Datum vydání 19.09.2022
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,427
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

MALÝ FOTBAL VELKÉHO TUŘÍNOVA

Starší fotbalová přípravka Velkého Tuřínova je pořádný vesnický cirkus. Jeho největší hvězdou je Pedro, záložník, který se dokáže trefit míčem do brány stejně jako nevybíravými slovy do svých spoluhráčů. Posledně to od něj schytal útočník Denny a teď by nejradši pověsil kopačky na hřebík. Naštěstí má po ruce dědu, který ví, že život je boj. V týmu je i malá Tonka, rychlá jako vítr… a často rychlejší než míč. Obránce Kevin zase vnímá svět jinak a jeho spoluhráči často netuší, co od něj čekat… A přesto se zdá, že ten tým má šanci. Postoupí přes jarní kvalifikaci na turnaj do Prahy? Nebo snad ještě dál? A promluví vůbec někdy Standa?

Dětských knih o fotbale vznikla spousta. Málokdy se ale snaží popsat skutečný svět sportu – protože je jen zřídka píší autoři, kteří znají zblízka krásy i nástrahy mládežnického fotbalu. Jakub Fiala je výjimkou. Vydejte se na dobrodružnou cestu týmu, který dokáže překvapit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Velký Tuřínov"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM