EN

10 rande naslepo

Ashley Elstonová


Rodina dokáže Vánoce vždycky pořádně osladit, tomu věřte!
Sophie si k Vánocům přeje jedinou věc - strávit víc času se svým klukem. Jenže se ukáže, že on by si dal od jejich vztahu raději pauzu. Sophie se se zlomeným srdcem uchýlí k prarodičům, jejichž dům je plný spousty rodinných příslušníků, kteří tam přijeli na vánoční prázdniny. A babička vymyslí (ne úplně super) plán: během následujících deseti dnů vyrazí Sophie na deset schůzek naslepo, které jí dohodnou její příbuzní. Tohle budou ty nejhorší vánoční prázdniny, jaké kdy zažila... nebo nakonec ne?

Detailní informace

Žánr YA romantika
Ilustrátor Dorotka Čížková
Jazyk čeština
Původní název 10 Blind Dates
Původní jazyk angličtina
Překladatel Iveta Poláčková
Počet stran 304
EAN 9788076614727
Datum vydání 18.04.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,41
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sophie si k Vánocům přeje jedinou věc - aby ji rodiče pořád tak nehlídali. Ti se chystají navštívit její sestru, takže to vypadá, že bude konečně mít nějaký čas pro sebe (čti: na randíčka se svým klukem). Jenže se ukáže, že on by si dal od jejich vztahu raději pauzu. Sophie se se zlomeným srdcem uchýlí k prarodičům, jejichž dům je plný spousty rodinných příslušníků, kteří tam přijeli na vánoční prázdniny. A babička vymyslí (ne úplně super) plán: během následujících deseti dnů vyrazí Sophie na deset schůzek naslepo, které jí dohodnou její příbuzní. Například skvělá sestřenice Laura, která jí dohodí rande se sexy klukem na exkluzivním undergroundovém večírku. Nebo bláznivá tetička Patrice, která jí zařídí hlavní roli v živém betlému. Kde je taky kluk, co jí sahá po ramena. A křičící mimino. Když se její bývalý kluk vrátí s prosíkem, že by chtěl druhou šanci, je Sophie úplně zmatená. Má totiž pocit, že se možná, ale fakt jenom možná, zamilovala do někoho úplně jiného... Kdo ale rozhodně není volný.

Tohle budou ty nejhorší vánoční prázdniny, jaké kdy zažila... nebo nakonec ne?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ashley Elstonová

Ashley Elstonová

Ashley Elstonová je autorkou několika románů včetně 10 rande naslepo a 10 pravd a spousta odvahy. Její knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Než se stala spisovatelkou, pracovala mnoho let jako svatební fotografka. Žije v Louisianě se svým manželem a jejich třemi syny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM