EN

Zjizvený král

Leigh Bardugo


Zkroť své démony - nebo jim dej to, co chtějí! Dlouho očekáváná novinka od autorky bestselleru Šest vran.
Na oslabených hranicích Ravky se shromažďují nepřátelé. Král Nikolaj Lantsov by měl dokázat nemožné – naplnit prázdné pokladnice, získat spojence a zastavit zkázu, která zemi hrozí. V jeho nitru však den ode dne sílí démon, který může zničit vše, co už mladý panovník vybudoval. Nikolaj a větrostrůjkyně Zoja se proto vydávají na riskantní cestu. Podaří se jim najít lék na královu tajemnou chorobu? Pokud ne, hrozí, že Ravka padne.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název King of Scars (Nikolai Duology #1)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 424
EAN 9788025356418
Datum vydání 17.03.2022
Věk od 14
Formát 160x235 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,824
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Zkroť své démony... nebo jim dej to, co chtějí!

Nikolaj Lantsov, král Ravky, vždycky statečně čelil osudu. Nikdo netuší, co všechno vytrpěl během krvavé občanské války, a tak by to taky mělo zůstat. Na oslabených hranicích země se však začínají šikovat nepřátelé a on opět musí dokázat nemožné – naplnit prázdné pokladnice, získat spojence a zastavit zkázu, která zemi hrozí.

V jeho nitru však den ode dne sílí démon, který může zničit vše, co už mladý panovník vybudoval. Nikolaj se chce temné magie zbavit, proto se s věrnou pomocnicí, větrostrůjkyní Zojou, vydává na velmi riskantní cestu. Podaří se jim vyřešit záhadu královy tajemné choroby? Najdou lék, který ho zachrání, a s ním i celou Ravku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Nikolaj Lantsov"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na Yaleově univerzitě pracovala v reklamě, v novinách a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM