EN

Divoká říše

Stacey Marie Brown


Romantická i akční fantasy z dystopické Budapešti, kterou rozdělila válka lidí a víl
Poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, balancuje Budapešť na okraji propasti. Nenávist mezi vílami a lidmi sílí a hrozí výbuchem násilí. Devatenáctiletá lidská zlodějka Brexley vyrůstala mezi smetánkou, ale skončí v obávaném žaláři. A právě tady potká ďábelsky okouzlujícího Warwicka Farkase. Je přesně tak arogantní a krutý, jak se povídá, ale Brexley nemůže popřít, že ji to k němu táhne. A že za to možná zaplatí životem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Adéla Stopka
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Savage Lands
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
Počet stran 368
EAN 9788076616240
Datum vydání 31.10.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,398
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Téměř dvacet let poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, Budapešť balancuje na okraji propasti. Bitva o dominanci mezi elitními vílami a privilegovanými lidmi ve východní Evropě sílí a předsudky na obou stranách bublají a hrozí nenávistí i násilím. 

Devatenáctiletá lidská dívka Brexley vyrůstala mezi smetánkou, ale má zlomené srdce. Poté co osiřela, vzal si ji pod křídla generál Markos, se kterým žije v obezděném městě plném potyček o moc a nemilosrdných politických her. Jedné noci se její život změní a Brexley skončí v jednom z nejobávanějších vězení. Halalhaz, Dům smrti, kam sice odsouzenci vstoupí, ale ven už se nikdy nedostanou. Musí se naučit žít mezi těmi nejhoršími zločinci z řad lidí i víl. Vězeňská hierarchie staví lidi na samé dno, kde je jedinou možností, jak přežít, uzavřít spojenectví s vílami. A právě tady potkává velmi pohlednou, ale ďábelskou legendu - Warwicka Farkase. Mýtus mezi vílami i lidmi. Je přesně tak brutální, krutý, arogantní a smrtící, jak se povídá, a vládne celé věznici. Brexley nemůže popřít, že ji to k němu táhne - a že za to možná zaplatí životem. 

Pokud tedy dřív neumře při Hrách, souboji na život a na smrt, kde zvítězí ten nejlepší

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Divoká říše"

Hodnocení čtenářů

Hana Kristínová
Už delší dobu jsem nečetla fantasy a Divoká říše byla jasná volba. Rozhodně to stálo za to. Budapešť, podzemní vězení, kde nic není fér a bojujete o holý život. Jenže Brexley rychle zjistí, že vězení vládne Warwick Farkas, kterého zná pouze z legend a historek, o nichž si myslela, že to jsou jen povídačky. Warwick má ale neskutečný vliv na lidi a každý se ho bojí, dokonce i hlídači. A to by nebyl ten správný příběh, aby se linky Warwicka a Brexley neprotly, že? Kniha, která má neskutečný spád, je neuvěřitelně čtivá a je zasazena do prostředí, které jste ještě nepoznali, dystopická Budapešť po válce lidí a víl. Je to temné, je to sexy a chceš to číst! Nemůžu jinak než doporučit a nutně potřebuju další díl a fofrem!
Naděžda Bajtek Zasadilová
D O K O N A L Á fantasy! Parádní začátek nové série! A v tomto případě mi vůbec nevadí, že začínám nějakou novou, protože toto opravdu stojí za to! Už dlouho jsem nečetla něco tak dobrého z tohoto žánru. Já moc fantasy nečtu, protože mi vždy strašně trvá, než pochopím, jak funguje celý svět, ale do Divoké říše jsem vplula ani nevím jak. Děj sviští rychlostí blesku, nenašla jsem ani jedno hluché místo. Naprosto jsem se do postav a prostředí zamilovala. Hlavním hrdinům jsem fandila na každé stránce. Ostatní čtenáři mě varovali, že se mám připravit na PECKU, ale toto jsem fakt nečekala! Nemohla jsem se odtrhnout od čtení, zapomněla jsem na čas na jídlo na všechny starosti! Jen jsem četla a četla. Totálně jsem se ponořila do tohoto dokonalého světa s úžasnou hrdinkou Brexley. Ta chemie mezi hlavními hrdiny je neskutečná, ten erotický náboj nemá chybu! Tohle je tak návyková záležitost! Kdybych uměla anglicky, neváhám a přečtu si všechny díly, které už vyšly, tak se mi po příběhu stýská. V životě bych neřekla, že jsem ochotná si knihu přečíst i v polštině, ale bohužel ani u sousedů, taky ještě pokračování nevyšlo. Jsem smutná a mám pocit, že tuhle knižní kocovinu jen tak něco nezlomí! Boží, skvělé naprosto TOP doporučuji, kudy chodím a kdo ještě váhá s přečtením, tak jděte do toho! Ale varovala jsem Vás :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown je autorkou romantických románů plných zachmuřených sexy týpků i sarkastických hrdinek, co si nenechají nic líbit, mají proříznutou pusu a jsou pro každou špatnost. Ve volném čase si ráda čte, cestuje, sleduje seriály, pojídá tacos, střílí z luku nebo chodí na procházky a túry. Měla to štěstí, že žila i cestovala všude možně po celém světě. Vyrůstala v Severní Kalifornii na rodinné farmě a zvířata a příroda jsou odjakživa její velkou láskou.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Divoká říše

...„Ale co vám budu povídat. Ta knížka je naprosto návyková, drsná, napínavá. Situace, do kterých se Brexley ve vězení dostávala, jsou brutální. Postavy, se kterými přišla do styku, jsou záhadné a zajímavé a já jsem totálně namotaná na další díly.“...

Databazeknih.cz - Divoká říše

...„Je to jako droga, potřebuju další dávku, protože to je málo. Zvlášť po tom konci, který mě úplně rozsekal, absolutně jsem to nečekala (možná i proto, že moje pozornost se soustředila na něco jiného, ups). Tyhle konce nesnáším a zároveň miluju, protože nalákají na pokračování.“...
NAPIŠTE NÁM