EN

Tajemství noci

Jan Karas


Naše osobnosti jsou tvořeny převážně naší myslí. To, o čem a jak přemýšlíme, ovlivňuje celý náš život, a právě o tom je tato sbírka básní.
Tato sbírka básní je o temných dobách se světlými chvilkami a o naději v lepší zítřky. O emocích, které prožívá více a více lidí. O pocitech jako osamění, smutek, prázdnota, deprese, úzkost, sebevražedné myšlenky nebo existenční krize, které zažil snad každý a je důležité o nich mluvit. Sbírka je prokládána milostnými verši. V neposlední řadě jsou v ní i básně o kruté realitě života, falešných a nepřejících lidech a o dalších problémech dnešní společnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788076507906
Datum vydání 05.09.2022
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,098
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tak jako noční obloha skrývá miliony tajemství, tak i my lidé skrýváme miliony pocitů, o kterých nikdo nic neví…

Tato sbírka básní je o temných dobách se světlými chvilkami a o naději v lepší zítřky. O emocích, které prožívá více a více lidí. O pocitech jako osamění, smutek, prázdnota, deprese, úzkost, sebevražedné myšlenky nebo existenční krize, které zažil snad každý a je důležité o nich mluvit.

Sbírka je prokládána milostnými verši. V neposlední řadě jsou v ní i básně o kruté realitě života, falešných a nepřejících lidech a o dalších problémech dnešní společnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM