EN

Zápisník abstinentky (audiokniha)

Michaela Duffková


Přestat je těžké, ale nejtěžší je vydržet
Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno. Nejdřív musíte bezpečně sestoupit do normálního života a pak vás už napořád čeká maraton zvaný abstinence. Michaela Duffková opět otevírá tabu ženského alkoholismu a vypráví o svém boji se závislostí. Jaké zažila zlomové momenty? Co se pro ni změnilo s narozením druhého dítěte? A jak těžké je abstinovat v zemi, kde je pití společenská norma?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Ilustrátor Jindra Applová
Interpret Tereza Dočkalová
Délka 5 hodin 4 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050434431
Datum vydání 21.11.2022
Věk od 18
Nakladatelství Voxi
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma. Otevřeně líčí kritické momenty své abstinence, svěřuje se s čerstvou zkušeností dvojnásobné mámy a zveřejňuje také příběhy dalších abstinujících alkoholiků o jejich cestě za nezávislým a plnohodnotným životem, který nenaplňuje jen nekonečná hladina alkoholu.

Ke stažení

mp3 Ukázka.mp3

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková (* 1992) vstoupila do veřejného povědomí jako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za který získala ocenění Magnesia Litera – Blog roku 2019. O rok později vyšla stejnojmenná kniha. Z její iniciativy vzniká léčebně-preventivní centrum Alkos. Michaelin blog i nadále funguje na Facebooku i Instagramu, kde komunikuje se čtenáři a snaží se je motivovat k vyhledání odborné pomoci. Je vdaná, má dvě děti a dva anglické buldoky. Nejraději chodí po lese nebo cestuje s rodinou obytným volkswagenem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM