EN

Očima Divišky

Diviška Štefflová


Život, sny a nápady jedné influencerky hledáčkem fotoaparátu
K digitální zrcadlovce jsem se dostala už na základce – a od té doby jsem focením posedlá. Za to, že mě tahle vášeň neopustila, může moje mamka. A plnou důvěru jsem vždycky měla i od táty, který podporuje všechny moje bláznivé nápady. Jako třeba napsat tuhle knihu o fotkách a jejich příbězích. Jak jsem se dostala na fotografickou školu? Kterých chyb se při focení vyvarovat? A jak získat zajímavou práci? Nejen to se dozvíte v tomhle průvodci, který vám ulehčí vstup do světa fotografování a videotvorby.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788026449379
Datum vydání 19.10.2023
Věk od 9
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,608
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

ŽIVOT,

SNY A NÁPADY

JEDNÉ INFLUENCERKY

HLEDÁČKEM FOTOAPARÁTU

K digitální zrcadlovce jsem se dostala už na základce – a od té doby jsem focením posedlá. Za to, že mě tahle vášeň neopustila, může moje mamka. A plnou důvěru jsem vždycky měla i od táty, který podporuje všechny moje bláznivé nápady. Jako třeba napsat tuhle knihu o fotkách a jejich příbězích.

Jak jsem se dostala na fotografickou školu.

Kterých chyb se při focení vyvarovat.

A jak získat zajímavou práci.

Nejen to se dozvíte v tomhle průvodci, který vám

ulehčí vstup do světa fotografování a videotvorby.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Diviška Štefflová

Diviška Štefflová

Jsem Diviška Štefflová, alias dvskass. Jsem česká tvůrkyně na sociálních sítích, fotografka a taky trochu influencerka. Od malička jsem měla obrovskou vášeň pro umění a fotografii. Když jsem poprvé popadla foťák, věděla jsem, že to je něco, co mě naplňuje a umožňuje mi vyjádřit se. A tak jsem začala sdílet své umělecké vize a kreativitu na sociálních médiích, hlavně na YouTube. A kdo by to řekl, že mě to takhle posune vpřed! Na mém kanále najdete videa nejen ze zákulisí fotografování, ale také tipy a triky, jak vytvořit lepší fotografie plné barev a s osobností. Moje stylizace a koncepty jsou ve většině případů prostě přesně to, co mi leží na srdci. Ráda propojuji svoje umělecké vize s originálními nápady a barevnými prvky, které dávají fotkám ten správný “wow” efekt. Nejvíc mě ale baví neuvěřitelná příležitost poznávat a fotit další skvělé influencery. Každý z nich má svoji jedinečnou osobnost a já se jejich energii snažím zachytit do fotografií. Je to nádherný způsob, jak propojit umění a lidi a ukázat jejich autentičnost skrze objektiv. Můj život se stal takovou barevnou paletou plnou kreativity a inspirace. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM