EN

Podlý král

Holly Blacková


Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série.
Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše. Král ale dělá vše, aby ji ponížil a zesměšnil, ačkoli ho lidská dívka stále více fascinuje. Když se ukáže, že chce Jude někdo v jejím okolí zradit, musí smrtelnice odhalit, kdo jí jde po krku. Dokáže se navíc vyrovnat s city, které chová ke Cardanovi?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Wicked King
Původní jazyk angličtina
Řada Krutý princ
Překladatel Radka Kolebáčová
Počet stran 368
EAN 9788076614178
Datum vydání 28.02.2022
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

První lekce zní: zatvrď se.

Poté co vyšlo najevo, že Doubek je ve skutečnosti dědicem vílího trůnu, musí Jude svému bratříčkovi zajistit bezpečí. A právě jen kvůli tomu k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše. I kdyby se Cardan nechal snadno ovládat, bylo by pro ni těžké stále proplouvat bouřlivými vodami proměnlivé politiky a spojenectví vílího království. Král ale navíc dělá všechno, co je v jeho silách, aby ji ponížil a zesměšnil, ačkoli je lidskou dívkou stále fascinovanější.

Když začne být jasné, že se Jude někdo v jejím bezprostředním okolí chystá zradit, ohrozit její život a životy všech, které miluje, musí smrtelnice odhalit, kdo jí jde po krku. Dokáže se navíc vyrovnat s komplikovanými city, které chová ke Cardanovi?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Krutý princ"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Holly Blacková

Holly Blacková

Holly Blacková je známá a úspěšná spisovatelka fantasy knih pro děti a teenagery. Jejím nejúspěšnějším dílem je Kronika rodu Spiderwicků. Holly žije s manželem a synem v Massachusetts v domě, který má podle ní tajné dveře do jiného světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM