EN

Takhle chutná Indie

Indická kuchařka od Chai and Chilli

Ilona Bansal


Kouzlo indické kuchyně v autentických receptech
Indická kuchyně si u nás získala obrovskou popularitu. Vpusťte její lahodné chutě a vůně k sobě domů i vy! Pomůže vám s tím food blogerka Ilona Bansal alias Chai and Chilli, která vám dodá pořádnou dávku exotiky v podobě lahodných receptů. Poradí vám také, jak a kde nejlépe vybírat správné koření a jak v českém prostředí s dostupnými surovinami docílit autentické orientální chuti. A jako inspirace vám poslouží nádherné fotografie!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026443711
Datum vydání 19.09.2022
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,797
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kouzlo indické kuchyně

v autentických receptech

Indická kuchyně si u nás získala obrovskou popularitu. Vpusťte její lahodné chutě a vůně k sobě domů i vy! Pomůže vám s tím food blogerka Ilona Bansal alias Chai and Chilli, která vám dodá pořádnou dávku exotiky v podobě lahodných receptů. Poradí vám také, jak a kde nejlépe vybírat správné koření a jak v českém prostředí s dostupnými surovinami docílit autentické orientální chuti. A jako inspirace vám poslouží nádherné fotografie!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ilona Bansal

Ilona Bansal

Kuchařka, food stylistka, fotografka a vášnivá propagátorka indické kuchyně, která svoji práci prezentuje pod názvem Chai & Chilli. Před několika lety dala sbohem pracovnímu působení v korporátech a začala se naplno věnovat indické kuchyni. Jejím cílem je ukázat široké veřejnosti, jak rozmanitá, chutná a barevná indická jídla jsou, a že se dají jednoduše připravit i v českých podmínkách. Kromě psaní receptů a článků o pro nás méně známých surovinách vede kurzy vaření jak pro veřejnost, tak pro profesionály.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM