EN

Bezejmenná: Cesta

Otakar Pospíšil


První díl fantasy ságy plné dobrodružství, přátelství a lásky. Hlavní hrdinové, jejichž síla spočívá ve vzájemné podpoře, objevují řešení nesnází i krásy života.
V zemi zvané Aseytasia se čtyři Jednomyslně zvolení vydali hledat Poutníka, jenž vidí dál než obyčejní lidé a mohl by jim pomoci ochránit život na Zemi pustošené soubojem dvou nesmiřitelných draků. V ději plném dobrodružství spojuje družinu čistá láska a skutečné přátelství. A také láska k přírodě a tajemstvím života. Mohou být zkušenosti, prožitky a poznání těchto pěti přátel skutečné? Nebo jsou to jen krásné výplody světa fantasy?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788076507876
Datum vydání 08.08.2022
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V zemi zvané Aseytasia se čtyři Jednomyslně zvolení vydali hledat Poutníka, jenž vidí dál než obyčejní lidé a mohl by jim pomoci ochránit život na Zemi pustošené soubojem dvou nesmiřitelných draků. Poutník je mimo jiné i stavitelem mostů, a nejen mezi břehy, ale také mezi lidmi.

V ději plném dobrodružství spojuje družinu čistá láska a skutečné přátelství. A také láska k přírodě a tajemstvím života, kterým se čtyři hrdinové, za pomoci Poutníka snaží porozumět.

Nabízí se otázka: Mohou být zkušenosti, prožitky a poznání těchto pěti přátel skutečné? Nebo jsou to jen krásné výplody světa fantasy?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM