EN

Láska a olivy

Jenna Evans Welchová


Zdálo se, že ostrov Santorini zadržuje dech. Jako by skrýval nějaké tajemství...
Liv o svém otci moc nepřemýšlí – utekl od nich do Řecka, když byla malá, a zbyly jí jenom vzpomínky na jejich společnou vášeň pro Atlantidu. Takže když ji najednou zve na Santorini, aby mu přijela pomoct s natáčením dokumentu právě o ztraceném městě, zrovna nadšená není. Nechce se nechat vcucnout zpátky do jeho světa. Určitě taky nepotřebuje, aby se kolem ochomýtal okouzlující Theo. Pomalu však zjišťuje, že Atlantida asi nebude to jediné, kvůli čemu ji táta pozval.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Love & Olives
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Škařupová
Počet stran 400
EAN 9788076617940
Datum vydání 14.08.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,393
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Liv Varanakisová o svém otci moc nepřemýšlí – utekl od nich do Řecka, když byla malá, a zbyla jí po něm jenom bolestná změť vzpomínek na jejich společnou vášeň pro dávno ztracenou Atlantidu. Takže když jí od něj po letech najednou přijde pohlednice, na níž ji zve, aby mu přijela pomoct s natáčením dokumentu právě o Atlantidě, zrovna nadšená není. Setkání s otcem po mnoha letech není žádný med. Nechce se nechat vcucnout zpátky do jeho světa. A určitě nepotřebuje, aby svědkem rozporuplných pocitů byl okouzlující Theo, který jejímu tátovi pomáhá s natáčením. Santorini je nádherný ostrov – dechberoucí západy slunce, tyrkysové moře, sluncem rozpálené vesničky, lahodné jídlo, učiněný ráj na zemi. Liv však pomalu zjišťuje, že tam všechno tak úplně dokonalé není – zdá se, že táta ji tam pozval ani ne tak kvůli Atlantidě, ale něčemu mnohem důležitějšímu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenna Evans Welchová

Jenna Evans Welchová

Chodila na střední školu ve Florencii, tančila ístních kašnách, jezdila mezi památkami na skútru a jedla u toho neskutečné množství italského gelata. Když jako teenagerka nenašla v knihovně žádnou knihu podle svých představ, rozhodla se, že se jednoho dne stane spisovatelkou a bude psát skvělé a dobrodružné knihy pro věkovou kategorii young adult. Nyní žije v Salt Lake City se svým manželem a synem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM