EN

Zmrzlinářky

Jennifer Duganová


Láska není vždy sladká!
Fallon a Chloe bývaly nejlepší kamarádky, ale loni v létě si spolu těsně před tím, než Chloe odjela na vysokou, něco začaly. O rok později je Chloe ze školy zpátky doma a Fallon se jí ze všech sil snaží vyhnout – což je extrémně složité, protože jejich mamky spolu podnikají. A Fallon dostane za úkol vyrazit s autem na několik food festivalů. Sama to ale nezvládne a Chloe je jediná, kdo by jí mohl pomoct. Napětí mezi nimi stoupá. Podaří se Fallon zachovat chladnou hlavu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Melt with you
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Bičíková
Počet stran 256
EAN 9788076617469
Datum vydání 22.05.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,251
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Fallon a Chloe bývaly nejlepší kamarádky, ale loni v létě si spolu těsně před tím, než Chloe odjela na vysokou, něco začaly. A po několika nedorozuměních teď spolu nemluví. O rok později je Chloe ze školy zpátky doma a Fallon se jí ze všech sil snaží vyhnout – což je extrémně složité, protože jejich mamky spolu podnikají. A obě dcery mají přes léto pracovat v jejich zmrzlinářské dodávce. Když se naskytne příležitost odprezentovat koncept luxusní gurmánské zmrzliny bohatým investorům – což by mohlo pomoci s rozšířením zmrzlinářského byznysu a vyřešit všechny finanční problémy – Fallon dostane za úkol vyrazit s autem hned na několik food festivalů po celé zemi. Sama to ale nezvládne a Chloe je jediná, kdo by jí mohl pomoct. Napětí mezi nimi stoupá. Podaří se Fallon zachovat chladnou hlavu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Veronika Vočadlová
Obálka: 3,5 * Hlavní postava: 3,5 * Děj: 3,5* @humbook_blogeri @humbook #spoluprace Zmrzlinářky - jak jsem mohla v konkurzu od @humbook_blogeri odolat, když je léto a zmrzlina na každém rohu? Zmrzlina se může zdát jako hlavní téma této knihy - není tomu tak, zmrzlina zde skvěle příběh ozvláštňuje a doplňuje. Dvě mladé dívky, jejichž matky vlastní podnik na výrobu vlastní zmrzliny. Prodávají v pojízdné dodávce a do podnikání zapojují i své dcery. Příběh, který začíná ve chvíli, kdy se hlavní hrdinky nemohou vystát a nechtějí spolu trávit čas. Osud tomu chce, aby se spolu ocitly právě ve zmrzlinářské dodávce na roadtripu po festivalech. Díky této cestě k sobě zase nacházejí cestu a čtenář se dozvídá všechny souvislosti jejich původního sváru. Young adult četba, kterou pokud máte rádi, si užijete a za jeden den budete mít dočteno. Odpočinkové čtení s postavami, které mají naivní, občas jednoduché názory, které jim ovšem vzhledem k jejich věku nemůžeme úplně vyčítat. Mě se kniha trefila do chuti a já si toto letní čtení opravdu užila. Celkové hodnocení: 3,5* z 5*

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM