EN

Gobi

Pravdivý příběh malé fenky s opravdu velkým srdcem

Dion Leonard


Pravdivý příběh malé fenky s opravdu velkým srdcem
Gobi je kouzelné vyprávění o ostříleném ultramaratonském běžci Dionu Leonardovi, který během 250kilometrového závodu v čínské poušti Gobi potká toulavou fenku. Tento roztomilý pejsek je navzdory svému malému vzrůstu neobyčejně odvážný a akční. Po Dionově boku nakonec uběhne neuvěřitelných 124 kilometrů v horách Ťan-Šan a přes obří písečné duny. Ale než se Dionovi podaří ji odvézt k sobě domů, fenka se ztratí v ulicích rušného čínského velkoměsta…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Finding Gobi: A Little Dog with a Very Big Heart
Původní jazyk angličtina
Počet stran 272
EAN 9788026448471
Datum vydání 04.09.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,499
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Skutečný příběh o australském ultramaratonském běžci a malé fence, kteří uprostřed pouště Gobi navážou nerozlučné přátelství, jež jim oběma navždy změní život.

Gobi je kouzelné vyprávění o ostříleném ultramaratonském běžci Dionu Leonardovi, který během 250kilometrového závodu v čínské poušti Gobi potká toulavou fenku. Tento roztomilý pejsek, kterého Dion později pojmenuje Gobi, je navzdory svému malému vzrůstu neobyčejně odvážný a akční. Po Dionově boku nakonec uběhne neuvěřitelných 124 kilometrů v horách Ťan-Šan a přes obří písečné duny.

Dion se stává svědkem Gobina neskutečného odhodlání a odvahy, a současně s tím dochází k mnoha změnám i v jeho vlastním nitru. Zatímco dříve závodil jen proto, aby vyhrál a porazil soupeře, nyní se chce především postarat o to, aby jejich přátelství s Gobi pokračovalo i za cílovou linií. Než se mu ale podaří odvézt Gobi k sobě domů, fenka se ztratí v ulicích rušného čínského velkoměsta. S pomocí cizích lidí a s využitím síly internetu se Dion vydává po jejích stopách. Je odhodlaný Gobi najít, protože ví, že mu změnila život.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM