EN

Dej tomu šanci

Emma Lordová


Mamma Mia! Život bez špetky dramatu by byl fakt nuda
Millie Priceová míří na Broadway a nic ji nezastaví. Ani její superintrovertní táta, který nechce, aby vyletěla z hnízda, ani Oliver, její úhlavní nepřítel. Millie potřebuje spojence, a tak se dá do pátrání po své neznámé matce – a z jejího života je náhle Millie Mia, když se na tátově blogu z roku 2003 objeví hned tři potenciální kandidátky. Steph, Farrah i Beth mají všechny něco společného s divadlem, ale budou mít něco společného i s Millie?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Barbora Žižková
Jazyk čeština
Původní název When You Get the Chance
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anežka Dudková
Počet stran 320
EAN 9788076616875
Datum vydání 13.03.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,318
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Millie Priceová má sen, který nemůže nic překazit: stane se broadwayskou hvězdou. A nezabrání jí v tom ani její milý, ale superintrovertní táta, který Millie vychovává sám a nechce, aby vylétla z hnízda a vydala se za svým snem. A už vůbec ne její rival z dramaťáku Oliver, ke kterému ji možná i něco nevysvětlitelně přitahuje. Millie potřebuje spojence. A když táta zapomene vypnout počítač a ona tak omylem narazí na jeho blog z roku 2003, najednou je jasné, co musí udělat: najde svoji mámu.

A tak tu máme Steph, která se pořád snaží prorazit jako herečka a přitom pracuje jako recepční v agentuře. A Farrah, ladnou učitelku tance, která očividně nemá obě nohy levé jako Millie. A Beth, veselou milovnici divadel se stejně nadšenou patnáctiletou dcerou (sestra?! To už se trochu vymyká z rukou!). Ale jak může člověk najít nový dílek života a předpokládat, že do skládačky toho starého zapadne, aniž by po něm zůstaly škrábance? A proč když jeden pátrá v minulosti, vždycky se nakonec vrátí k tomu, co měl celou dobu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM