EN

Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž

Vejce, Plavecká soutěž

Lars Mahle


Pojďte se s námi podívat do fantastického světa dinosaurů!
Seznamte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství. A pak také nesmíme zapomenout ani na bábi Rexovou, roztomilou postarší dámu, která ale umí klamat tělem! Ríšova a Tobíkova dobrodružství jsou jako dělaná pro předčítání malým čtenářům před spaním, popřípadě krásně poslouží jako první kniha pro vlastní čtení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Lars Rudebjer
Jazyk čeština
Původní název Dinosaurgjengen: Egget, Svommekonkurransen
Původní jazyk norština
Překladatel Lukáš Cohorna
Počet stran 96
EAN 9788026617945
Datum vydání 25.08.2022
Věk od 4
Formát 195x255 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,447
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pojďte se s námi podívat do fantastického světa dinosaurů. Seznámíte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství. Tobík mu to totiž nedovolí, je mu sice také šest, ale vůbec ničeho se nebojí. A pak také nesmíme zapomenout ani na bábi Rexovou, roztomilou postarší dámu, která ale umí klamat tělem! Ríšova a Tobíkova dobrodružství jsou jako dělaná pro předčítání malým čtenářům před spaním, popřípadě krásně poslouží jako první kniha pro vlastní čtení.

Pro zvídavější děti se na konci každého příběhu nachází základní informace o dinosauřích druzích objevujících se v daném příběhu. Ti, co si příběh zatím ještě sami nepřečtou, také nemusí smutnit, kniha je opatřena nádhernými ilustracemi, které si zamilují děti i jejich rodiče. Pro malé výtvarníky jsme do knihy připravili omalovánky z Ríšových a Tobíkových dobrodružství, které si můžou sami vymalovat.

Publikace obsahuje dva díly ze série Dinosauří partička:

Vejce

Jednoho dne ráno Ríšu nečekaně vzbudí jeho nejlepší kamarád Tobík. Tobík má totiž skvělou novinku! Vejce jeho maminky se právě začalo líhnout. Tobík s Ríšou se navzdory varování rodičů rozhodnou vydat Oklikou, aby se k vajíčku dostali včas. Je to však moudré? V Bažinatém lese dneska někdo viděl obří obludu! A překvapení na sebe nenechá dlouho čekat.

Plavecká soutěž

Ríša Rex tráví letní odpoledne na pláži se svojí rodinou a nejlepším kamarádem Tobíkem. Ríša však není dobrý plavec, takže když ho jeho bráška Robin vyzve k plavecké soutěži, je o malér postaráno. A všechny ty zvěsti o mořské příšeře Ríšovi také nedodávají odvahu. Pojďte se začíst do příběhu a uvidíte, na jaké všechny dinosaury Ríša s Tobíkem narazí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM