EN

Star Wars – Doktorka Aphra a enormní zisk – Já pán, ty pán

Kolektiv


Pokračování dobrodružství zlotřilé archeoložky doktorky Aphry a jejích souputníků, v němž nebude nouze o prastaré artefakty, zrádné droidy, staré přátele ani sithské lordy
Zlotřilá doktorka Chelli Aphra získala artefakt obsahující vědomí dávného Jedie a snaží se ho prodat. Na dražbu nebezpečného reliktu se sjedou kupci z celé galaxie, ale namísto vydařeného kšeftu čeká Aphru nemilé překvapení, když se na aukci objeví Temný pán ze Sithu. Poté, co se Aphra rozkmotří se zlovolným Nulákem, jenž se neštítí vydírání, nezbude jí než vstoupit do jeho služeb. Podaří se jí zavděčit jeho rozmarům, proniknout na základnu Tarkinovy iniciativy a zachránit si kůži, než ji dostihne Impérium?

Detailní informace

Žánr komiks
sci-fi
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - Doctor Aphra Vol. 2 The Enormous Profit and Vol. 3 Remastered
Původní jazyk angličtina
Překladatel Milan Pohl, Pavel Klimeš
Počet stran 264
EAN 9788025251393
Datum vydání 13.06.2022
Věk od 12
Formát 170x260 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,926
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Galaxií zmítá nestabilita. Jednotky povstalců válčí s Impériem, avšak v galaktickém podsvětí se zločinecké živly stále ženou za ziskem.

Zlotřilá archeoložka Chelli Aphra získala prastarý artefakt obsahující vědomí dávného Jedie a snaží se ho prodat. Na dražbu nebezpečného reliktu se sjedou kupci z celé galaxie, od Huttů až po Pýchu Son-tuulu, ale namísto vydařeného kšeftu a vysněného bohatství čeká Aphru nejedno nemilé překvapení, zvlášť když se na aukci objeví Temný pán ze Sithu. Spoléhat se může jedině na sebe, dvojici droidích psychopatů a proslulého nájemného lovce Černého Krrsantana. Ten doktorku sleduje jako stín, ovšem jen proto, že mu dluží nemalou sumu peněz…

Poté, co se Aphra rozkmotří se zlovolným Nulákem, který se ani v nejmenším neštítí vydírání, nezbude jí nic jiného než vstoupit do jeho služeb a plnit jeho rozkazy. Podaří se Aphře zavděčit rozmarům vraždícího droida, proniknout na tajnou základnu Tarkinovy iniciativy a zachránit si kůži dřív, než ji dostihne Impérium?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Star Wars - komiks"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM