EN

Holka ve výtahu

Michal Svoboda


Kniha básní jedna báseň. Rozverné i vážné čtení o světě, lásce, víře a naději. Kniha, kterou nepustíte z ruky, hledáte-li alespoň občas v životě smysl.
Sbírka rozverných i vážných básní o světě, lásce, víře a naději tak, jak se urodily na vinici autorova života. Výběr z hroznů, který vás chytí a nepustí, jen co v něm smočíte ret. Kniha sepsaná s pokorou, trpělivostí i zaujetím alchymisty hledajícího v jazyce elixír života. Kniha, která stoupá k závěru stejně neomylně, jako kdysi stoupala k obloze jedna holka v panelákovém výtahu se skleněnými dveřmi, aniž tušila, že jednou dá jméno knize veršů.

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788076506466
Datum vydání 28.02.2022
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,368
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sbírka rozverných i vážných básní o světě, lásce, víře a naději tak, jak se urodily na vinici autorova života. Výběr z hroznů, který vás chytí a nepustí, jen co v něm smočíte ret.

Kniha sepsaná s pokorou, trpělivostí i zaujetím alchymisty hledajícího v jazyce elixír života. Kniha, která stoupá k závěru stejně neomylně, jako kdysi stoupala k obloze jedna holka v panelákovém výtahu se skleněnými dveřmi, aniž tušila, že jednou dá jméno knize veršů. A že tím dá jejich autorovi šanci se s vámi podělit o kus svého života.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM