EN

Pomsta Mafie

Příběh lásky a nenávisti

Natálie Soldátová


Romantické drama z mafiánského prostředí. Co se stane, když se mladá novinářka setká na jihu Itálie s tajemným mužem, který jí prozradí nečekaná tajemství o její rodině?
Mladá česká novinářka Stella Mayer se po nevěře svého přítele Richarda snaží dát znovu dohromady. Když dostane pracovní nabídku odletět do Itálie, neváhá. Doufá, že na jihu Evropy přijde na nové myšlenky a její život se konečně změní k lepšímu. Co se stane, když jí zkříží cestu pohledný a tajemný muž, šéf sicilské mafie Luca Bonetti, a prozradí jí tajemství týkající se minulosti její rodiny?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788076506602
Datum vydání 22.08.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,312
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Mladá česká novinářka Stella Mayer se po nevěře svého přítele Richarda snaží dát znovu dohromady. Když dostane pracovní nabídku odletět do Itálie, neváhá. Doufá, že na jihu Evropy přijde na nové myšlenky a její život se konečně změní k lepšímu. Hned první večer je ale v baru v městečku Positano spolu s kamarádkou Anitou svědkem něčeho, co ji bude ještě dlouho pronásledovat. Co se stane, když jí zkříží cestu pohledný a tajemný muž, šéf sicilské mafie Luca Bonetti, a prozradí jí tajemství týkající se minulosti její rodiny?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM