EN

Oliver a já

Karla Michalíková


Román ze života o dvou nesourodých partnerech, kteří se vůbec nehledali, ale přesto našli neuvěřitelnou symbiózu.
Oliver je prvotřídní kuchař, ale i jednička u mnoha žen. Míša je obyčejná, o něco starší žena. Oba vás nechají nahlédnout do svého života protkaného smíchem, slzami a častým žhavým milováním. Ona ho drží pevně nohama na zemi a on jí ukazuje, jak by se muž měl starat o svoji královnu. Každé šťastné dny jsou ale protkány i starostmi a neshodami a ani jim se nevyhnou. Bude problémem jejich věkový rozdíl, Oliverova věčná zaneprázdněnost, nebo úplně jiná, nečekaná událost?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788076505360
Datum vydání 03.02.2022
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,375
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

On je prvotřídní kuchař, jednička nejen u plotny, ale i u mnoha žen. Ona je obyčejná, o něco starší žena, která právě prochází životní zkouškou. Setkají se náhodně na narozeninové oslavě, kde ani jeden z nich nechtěl být. Přesto tohle rozhodnutí zásadně zamíchá kartami v jejich dosavadním životě.

Oliver a Míša vás nechají nahlédnout do svého života protkaného smíchem, slzami a častým žhavým milováním. Ona ho drží pevně nohama na zemi a on jí ukazuje, jak by se muž měl starat o svoji královnu. Každé šťastné dny jsou ale protkány i starostmi a neshodami a ani jim se nevyhnou. Bude problémem jejich věkový rozdíl, Oliverova věčná zaneprázdněnost, nebo úplně jiná, nečekaná událost?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM