EN

Vánoční zázrak

Jay Asher


Romantický příběh, který vám zlomí srdce, ale přiměje vás i znovu věřit... Od bestselerového autora Jaye Ashera.
Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků. A druhý v Kalifornii, kde před Vánocemi stromky prodávají. A opustit jeden vždy znamená, že jí schází ten druhý. Tak to je až do posledních Vánoc, kdy potká Caleba. Vzorného kluka, který ale před lety udělal obrovskou chybu a platí za ni dodnes. Sierra nedá na minulost a rozhodne se mu pomoct. To sice vyvolá vlnu nesouhlasu a podezření, ale Caleb se Sierrou přijdou na to, že jedna věc je silnější: pravá láska.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název What Light
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
Počet stran 248
EAN 9788076612952
Datum vydání 27.09.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,373
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nový romantický příběh od bestselerového autora Jaye Ashera. Vánoční romance, která vám zlomí srdce, ale přiměje vás brzo začít znovu věřit…

Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků. A druhý v Kalifornii, kam před Vánocemi jezdí stromky prodávat. A opustit jeden vždycky znamená, že jí schází ten druhý. Tak to je až do posledních Vánoc, kdy Sierra potká Caleba. Caleb je vzorný kluk, jen před lety udělal obrovskou chybu a platí za ni dodnes. Ale Sierra nedá na jeho minulost a rozhodne se mu pomoct. To samozřejmě vyvolá vlnu nesouhlasu, falešných dojmů a podezření, ale Caleb se Sierrou přijdou na to, že jedna věc je silnější než tohle všechno: pravá láska.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM