EN

Partnerské přešlapy

Šílené historky ze života

Klára Sýkorová


Skutečné příběhy ze života partnerů aneb kniha o tom, jak se dá vše pokazit, zvlášť když jsou na to dva. Nečekejte žádnou slaďárnu, ale pořádnou dávku humoru a ironie.
Seznamte se s Jarmilou. Šestadvacetiletou slečnou, která prožívá svůj nejdelší vztah s o rok starším Oskarem. V některých věcech se nechápou a někdy se dost hádají. Oskar rád popolétne do paralelního vesmíru a Jarmila ho tahá zpátky na zem, což způsobuje řadu vtipných situací. Sbírka skutečných příběhů se snaží s velkou nadsázkou ukázat vztah takový, jaký je. Je možné, že se při čtení najdete, a dost možná se s postavami ztotožníte.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788076505346
Datum vydání 11.04.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,155
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Seznamte se s Jarmilou. Šestadvacetiletou slečnou, která prožívá svůj nejdelší vztah s o rok starším Oskarem. V některých věcech se nechápou a někdy se dost hádají. Oskar rád popolétne do paralelního vesmíru a Jarmila ho tahá zpátky na zem, což způsobuje řadu vtipných situací.

Sbírka skutečných příběhů z partnerského života se snaží s velkou nadsázkou ukázat vztah takový, jaký je. Růžové brýle jsou pryč. Je možné, že se při čtení najdete, a dost možná se s postavami ztotožníte. A pokud ne, jste nejspíš čerstvě zamilovaní anebo single.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM