EN

Markéta Plánková a Petra Špindlerová, jak je neznáte!
Dvě herečky, kamarádky a také maminky na plný úvazek řeší, stejně jako vy, každodenní otázku – co bude dnes k večeři? Se svými lehkými, chutnými a zdravými recepty vás provedou celým rokem a naučí vás si pobyt za plotnou doslova zamilovat. Pozvou vás nejen k sobě do kuchyně, ale také na své chalupy, které spolu sousedí, a můžete si být jisté, že dojde i na ten správný babinec plný rodinných i pracovních historek. Tak přijměte pozvání!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788076834170
Datum vydání 07.12.2023
Věk od 15
Formát 210x210 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Markéta Plánková a Petra Špindlerová, jak je neznáte! Dvě herečky, kamarádky a také maminky na plný úvazek řeší, stejně jako vy, každodenní otázku – co bude dnes k večeři? Se svými lehkými, chutnými a zdravými recepty vás provedou celým rokem a naučí vás si pobyt za plotnou doslova zamilovat. Pozvou vás nejen k sobě do kuchyně, ale také na své chalupy, které spolu sousedí, a můžete si být jisté, že dojde i na ten správný babinec plný rodinných i pracovních historek. Tak přijměte pozvání!

Kuchařská kniha známé herečky Markéty Plánkové a jógové lektorky a herečky Petry Špindlerové propojuje recepty s atraktivním pozváním do zákulisí života oblíbených celebrit. Herečky jsou dlouholeté přítelkyně, které jezdí s rodinami na chalupu do stejné vesnice na Vysočině a předávají si recepty, které chutnají celé rodině. Kniha je rozdělena do kapitol podle ročních období a jednotlivé recepty jsou protkané historkami z kuchyní obou hereček a jejich vlastními profesními i kulinárními zkušenostmi. To vše doplněno řadou fotografií z autentického prostředí chalup obou hereček.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM