EN

Od paty k hlavě

Matěj Šulc


Kniha o pohybu, kloubech a svalech, ve které se neztratí laik, trenér ani odborník, ale ve které najdou všichni něco nového o těle a jeho fungování.
Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a další otázky. Zahrnuje i kapitoly o pohybu dětí i dospělých nebo o tom, jak postupovat, když se objeví bolest. Cesta napříč lidským tělem pohledem Matěje Šulce – lektora cvičebních kurzů a trenéra v jedné osobě – zaujme nejen milovníky pohybu, kteří se chtějí o svém těle dozvědět víc.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788076504998
Datum vydání 06.12.2021
Věk od 15
Formát 170x210 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,579
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co vlastně znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a mnohé další otázky. Zahrnuje i kapitoly o pohybu dětí i dospělých nebo o tom, jak postupovat, když se v těle objeví bolest, a jak s ní formou sebediagnostiky pracovat. Cesta napříč lidským tělem doslova OD PATY K HLAVĚ pohledem Matěje Šulce – lektora cvičebních kurzů, trenéra a sportovce v jedné osobě – zaujme nejen milovníky pohybu, kteří se chtějí o svém těle a jeho fungování dozvědět víc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM