EN

Láska & gelato

Jenna Evans Welchová


To pravé letní čtení plné lásky a zmrzliny!
Lina tráví prázdniny v Toskánsku, ale nemá náladu na pláže nebo památky. Je v Itálii jenom proto, že si máma před smrtí přála, aby poznala svého otce. Ale proč by měla poznat otce, který se za celý její život ani neukázal? Pak se jí ale dostane do rukou deník, který si její máma vedla, když žila v Itálii. A Lina najednou objevuje magický svět tajných lásek, nádherného umění a skrytých pekáren a odhaluje tajemství, které změní vše, co si myslela o mámě, otci, a dokonce i sama o sobě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Love & Gelato
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Farnesi
Počet stran 288
EAN 9788076612648
Datum vydání 16.09.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,332
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Lina tráví prázdniny v Toskánsku, ale rozhodně nemá náladu na pláže nebo slavné památky. Je v Itálii jenom proto, že si máma před smrtí přála, aby poznala svého otce. Ale proč by měla poznat otce, který se za šestnáct let jejího života ani neukázal? Jediné, po čem Lina touží, je jet domů.

Pak se jí ale dostane do rukou deník, který si její máma vedla, když žila v Itálii. A Lina najednou objevuje magický svět tajných lásek, nádherného umění a skrytých pekáren. Svět, který ji okouzluje a vede k tomu, aby odhalila tajemství, které změní vše, co si Lina myslela o mámě, otci, a dokonce i sama o sobě.

Mnozí lidé jezdí do Itálie jen kvůli lásce a zmrzlině, ale někdy tam objeví mnohem víc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenna Evans Welchová

Jenna Evans Welchová

Chodila na střední školu ve Florencii, tančila ístních kašnách, jezdila mezi památkami na skútru a jedla u toho neskutečné množství italského gelata. Když jako teenagerka nenašla v knihovně žádnou knihu podle svých představ, rozhodla se, že se jednoho dne stane spisovatelkou a bude psát skvělé a dobrodružné knihy pro věkovou kategorii young adult. Nyní žije v Salt Lake City se svým manželem a synem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM